CEL MAI IEFTIN MOD DE A LUA BOLI DE LA TIGANI. La strandul din Buzau, intrarea costa doar 5 lei! Care mai doreste? Care mai pofteste?

S-a gasit hotu’ cu prostu’ dupa parerea celor ce administreaza Strandul Buzau.

Conform Campus TV aflam ca s-a ieftinit intrarea intr-un loc unde se pot contacta boli de tot felul:

Veste bună pentru amatorii de scăldat cu mai puţină dare de mînă. Consiliul de administraţie al Urbis a decis să micşoreze toate tarifele, din complexul situat în Parcul Tineretului. Astfel, accesul adulţilor în incinta ştrandului costă cinci lei, în timp ce copiii trebuie să achite doi lei.

În trecut, taxa de intrare era de 7, respectiv 3 lei. Mai mult, s-a decis diminuarea tuturor tarifelor de agrement, inclusiv pentru pescuit. Dacă în trecut o zi pe lac costa 20 de lei, în prezent tariful s-a înjumătăţit. Pensionarii trebuie să achite doar 5 lei.

Citiți și:  Un medicament folosit de toată lumea face ravagii dacă este folosit în tratamentul unei boli: Nu ar trebui prescris!

Reprezentanţii administraţiei parcului spun că tarifele percepute în această vară la Buzău sunt printre cele mai mici din ţară. Astfel, cel puţin în weekenduri, ştrandul din Parcul Tineretului a început să primească musafiri din judeţele limitrofe, precum Vrancea sau Brăila.

Celor care achită taxa de intrare la ştrand li se asigură gratuit şi şezlong, pe tot parcursul zilei.

Citeste si: VIDEO REVOLTATOR – Mai multi ŢIGANI AU TERORIZAT STRANDUL din Buzau! Oamenii sunt dezgustati!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile