Cel mai CRANCEN ATAC la adresa lui Fauci. Se cere ANCHETAREA lui

Jurnalistul de la Fox News, Tucker Carlson, spune că dr. Anthony Fauci este mai responsabil pentru pandemia COVID decât „orice alt american”.

Tucker Carlson a făcut referire la un articol al scriitorului științific Nicholas Wade. Wade a scris că Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase (NIAID) al lui Fauci a finanțat cercetarea de la Institutul de Virologie din Wuhan, China. Care, potrivit lui Wade, a dus la pandemia mondială.

Wade, Carlson și alte figuri de dreapta au sugerat cu tărie că noul coronavirus provine dintr-un laborator din Wuhan
Fauci a respins categoric aceste acuzații. Cu toate acestea, la o audiere de marți, senatorul republican din Kentucky, Rand Paul, l-a întrebat pe Fauci despre presupusa finanțare a cercetării de către NIAID. Fauci a spus că institutul său nu a finanțat niciodată astfel de cercetări, dar a recunoscut că nu știe chiar tot ce s-a făcut cu banii.

„Fauci încă nu a fost pus sub acuzare, dar este un început”, a spus Tucker continuând: „Tipul care răspunde de pandemia Americii se dovedește a fi tipul care a finanțat crearea COVID”.

Citiți și:  Fauci: Omenirea va purta pentru totdeauna mască în spațiile închise

Realizatorul de la Fox News, Tucker Carlson, i-a analizat atent pe doi „agenți politici”, şi anume, pe Jeffrey Zients și dr. Anthony Fauci. Mai exact, Carlson a ridicat întrebări despre rolurile celor doi, din trecut și prezent.

În emisiunea „Tucker Carlson Tonight”, Carslon a pus două întrebări:
1. De ce Jeffrey Zients, fost consultant în management la Bain & Company, care a fost în consiliul de administrație al Facebook și, de asemenea, a condus echipa de tranziție a președintelui Biden – cineva care nu are deloc cunoștințe în domeniul științei sau medicinei – a fost numit coordonator pentru răspunsul la coronavirus de la Casa Albă?

  1. De ce dr. Anthony Fauci nu este cercetat penal pentru rolul său în crearea pandemiei COVID? În ceea ce privește întrebarea despre Fauci, Carlson a citat un articol al lui Nicholas Wade în care scriitorul științific și fost reporter al New York Times expune dovezile din spatele teoriei că noul coronavirus își are originea – și a scăpat din – Institutul de virologie din Wuhan, China.
Citiți și:  Dr.Fauci arunca BOMBA: Nu vom scăpa niciodată!

Tucker Carlson: Cine a aprobat finanțarea din China?
Potrivit lui Carlson, Wade prezintă „dovezi care nu pot trece neobservate”, şi anume că noul coronavirus își are originea din laboratorul în care oamenii de știință desfășurau experimente finanțate de contribuabilii SUA. Cine a aprobat această finanțare? Fauci, potrivit lui Wade.

Carslon a spus în emisiunea sa: „Wade arată clar că mai mult decât oricare alt american, Tony Fauci este responsabil pentru pandemia COVID-19”.

În replică Alex Berenson, invitat la programul Fox News, a declarat că mesajul lui Carlson unde-l „acuză” pe expertul în boli infecțioase, dr. Anthony Fauci, de un presupus rol în finanțarea originilor COVID-19 este „o greșeală”.

Dar Carlson a respins replica lui Berenson. Citând articolul lui Wade, Carlson a spus că Fauci a aprobat grantul, în ciuda unei legi federale care interzice finanțarea din SUA a experimentelor de acest gen ca fiind prea riscante, relatează newsweek.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!