Cei TREI OAMENI pe care Băsescu i-a vrut la închisoare! EL A DAT ORDINUL!


Acum primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău a decist să facă o serie de dezvăluiri cutremurătoare. La emisunea „România 2019”, moderată de Cozmin Gușă, acesta a spus că Traian Băsescu a dorit arestarea a trei oameni cu greutate din România: Adrian Năstase, Sorin Ovidiu Vântu și Dan Voiculescu. Acesta a sublinit că fostul președinte a făcut un titlu de glorie din acest lucru și că acesta a fost obiectivul campaniei din 2009.

Mircia Gutău a fost condamnat în 2010 de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar de corupţie, apoi a făcut mai bine de doi ani puşcărie, iar anul trecut CEDO o stabilit că nu a avut parte de un proces echitabil. Ulterior a fost achitat de Curtea Supremă, iar acum acesta se întoarce acum împotriva statului român, pe care-l dă în judecată. El cere despăgubiri de 10 milioane de euro de la statul român pentru că a suferit de-a lungul timpului din cauza arestării.

Citiți și:  "Băse" NU sta degeaba: O noua afacere de milioane de euro

„Mă mir că nu m-a întrebat nimeni până acum, chiar asta vorbeam cu colegii mei. Da, m-am consultat cu avocatul şi am stabilit 500.000 de euro pentru cheltuieli materiale, bani care pot fi dovediţi cu chitanţe, pentru avocaţi, pentru drumurile pe le-a făcut soţia la mine la Penitenciar, toate pagubele materiale. Efectiv şi ce am pierdut eu cu salariul, pe 3 ani şi şase luni. Iar daune morale, am cerut 10 milioane de euro”, a declarat primarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.