Cei şapte violatori din Vaslui AU DAT DE DRACU! Sunt ameninţaţi cu castrarea şi montarea unor belciuge decorative

Familiile celor şapte violatori din localitatea vasluiană Văleni au primit acasă, prin poştă, câte o scrisoare în care sunt anunţaţi că fiii lor vor urma procedura de castrare după ce vor fi eliberaţi din închisoare.

Toate cele şapte familii din Văleni au primit scrisorile care au conţinut identic. Expeditorul acestora a decupat din ziare câte o fotografie cu fiecare condamnat pe care a lipit-o pe foaia pe care este scris mesajul. Niciuna dintre scrisori nu este semnată şi, potrivit informaţiilor de pe plic, au fost expediate din Bucureşti.

Familiilor celor şapte sunt anunţate că după ieşirea fiilor din închisoare vor fi contactate de ”personal calificat” pentru ca tinerii să fie ”castraţi chirurgical”, fiind asiguraţi că vor fi respectate ”normele de igienă.”

Iată conţinutul scrisorilor:

“În scopul întăririi efectelor educative a pedepselor pronunţate de Justiţia Română, după ieşirea din penitenciar veţi fi contactati de personal calificat în scopul efectuării operaţiei de castrare chirurgicală, crestare/incizare artistică a glandului şi montarea unui belciug metalic decorativ – cu sau fără anestezie, la cererea persoanei. Se garantează respectarea normelor de igienă. Această acţiune educativă se va desfăşura atât pe teritoriul naţional sau în străinătate pe o durată nedeterminată până la finalizarea acesteia. Resturile biologice rezultate în urma operatiei vor putea fi puse la dispoziţia persoanelor interesate în stare conservatã în formol în recipienţi etanşi şi sigilaţi sau în stare deshitratată. Vă mulţumim pentru viitoarea colaborare!”

Scrisorile au produs revoltă în rândul familiilor celor şapte, care, la aproape trei ani de la încarcerarea fiilor, au renunţat la atitudinea ostilă şi sfidătoare, admiţând că fiii lor ”au greşit şi plătesc pentru asta”. În opinia lor, asftel de scrisori nu fac decât să accentueze ”dramele pe care le trăiesc”. ”Toţi am primit scrisorile astea! Acelaşi conţinut. Diferă doar fotografia. Ce să facem? Pe cine să dau în judecată? Ce să facă poliţia, dacă e anonimă? ”, afirmă tatăl lui Petrică Bolboceanu.

Săptămâna trecută, mama unuia dintre cei şapte violatori a murit, Paul Burlacu fiind învoit la sfârşitul săptămânii din Penitenciarul Vaslui, pentru a-şi putea conduce mama pe ultimul drum.

Trei dintre cei şapte tineri condamnaţi pentru viol în formă agravantă şi lipsire de libertate în mod ilegal ar putea fi eliberaţi condiţionaţi în cursul acestui an. Este vorba de cei trei care şi-au recunoscut faptele şi au primit pedepsele cele mai mici.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *