Cei care nu știu engleza vor fi expulzați din Marea Britanie

Ambasadorul României, prima victimă.

Decizia britanicilor de a-i expulza din țară pe cei care nu cunosc limba engleză a făcut o primă victimă. Ambasadorul României se află deja în avion spre țara noastră, după ce britanicii au fost șocați să afle că Dan Mihalache nu vorbește aproape deloc limba engleza.

”Imediat ce s-a decis să fie expulzați cei care nu cunosc engleza, am vrut să-l informez personal pe ambasadorul României de situație, pentru ca ambasada să poată comunica mai departe cetățenilor români ce-i așteaptă”, spune un oficial britanic. ”Doar că, surpriză: Dan Mihalache, ambasadorul român, a chemat translatorul, că nu înțelege engleza.”

”Was iz zis! Mi big ambasador of the Romenia, dunot toci me!” ar fi urlat Dan Mihalache înainte de expulzare, potrivit portarului de la ambasadă. Dealtfel, portarul este singurul care mai este de găsit la ambasada României din Londra, pentru că toți ceilalți angajați și-au luat concediu medical, de frică să nu fie și ei expulzați de britanici.

Acest articol este un pamflet. Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.