INTERNATIONALSTIRI

Ceea ce a patit acest fugar dovedeste ce pot face institutiile de forta ale statului, de la distanta, prin aplicatii, cu unele autoturisme

1 6353576

Suspectul fugar a fost reținut după ce mașina pe care o conducea a fost oprită prin intermediul aplicației Chevrolet

Departamentul de poliție din Janesville: La ora 12:00 p.m. în data de 14 noiembrie 2023, ofițerii Unității de Combatere a Crimelor Străzii (SCU) din cadrul Departamentului de Poliție din Janesville au fost alertați cu privire la un vehicul posibil furat, condus de Timothy Pryor.

Timothy era căutat cu un mandat de arestare pentru infracțiuni și a fost anterior eliberat condiționat, devenind apoi subiect de urmărire după ce a evadat de la un polițist care încerca să-l rețină pe data de 10 noiembrie 2023. Mașina era dotată cu un sistem de monitorizare GPS, permițând ofițerilor SCU să monitorizeze vehiculul de la distanță, așteptând o oportunitate pentru a-l aresta pe Pryor. O tentativă anterioară de reținere a fost făcută, dar Pryor a reușit să intre în mașină și să plece. A urmat o scurtă urmărire, care s-a încheiat rapid.

După fuga lui Pryor din oraș, ofițerii SCU au primit sprijin în supravegherea sa din partea Unității de Investigații Speciale (SIU) a Biroului Șerifului din Comitatul Rock (RCSO). SCU și SIU au continuat să monitorizeze de la distanță vehiculul, până când acesta a fost oprit folosind aplicația Chevrolet. Mașina a fost oprită la est de Indianford, pe Autostrada M, iar Pryor a fost reținut fără incidente.

Pryor a fost arestat și acuzat pentru multiple infracțiuni, printre care fugă de la un ofițer, obstrucționare, trecerea fără permis pe terenuri proprietate privată și încălcarea condițiilor eliberării condiționate. A fost reținut în închisoarea din Comitatul Rock până la compariția sa în fața instanței.

Persoana arestată: Timothy J. Pryor, în vârstă de 54 de ani

Domiciliu: Janesville

Capete de acuzare: Fugă de la un ofițer, obstrucționare, trecerea fără permis pe terenuri proprietate privată și încălcarea condițiilor eliberării condiționate.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.