Cea mai retardata forma de INSCENARE a avut loc zilele trecute in Buzau.

zva

In orasul Buzau au inceput sa apara zvastici desenate (incorect) pe pereti peste noapte. In zone ascunse sau nu, desenele se pot gasi mai mari sau mai mici dupa cum au avut inspiratia sa le faca „artistii”.

Problema este ca de regula, in Romania, se da cu presupusul si se inventeaza probe/ martori care sa sustina o ipoteza. In acest caz, ipoteza poate contine cu usurinta numele unui tanar care a mai avut probleme cu legea dar care culmea, trecand spre casa cu prietena, a observat un astfel de desen recent facut si a decis ca cel mai bine este sa sesizeze Politia.

A marturisit ca este constient ca ar putea fi primul suspect deoarece cu circa 7-8 ani in urma a avut probleme cu legea din cauza unor presupuse fapte de „fascism”. In prezent, a luat in calcul o posibila razbunare din partea unor cunostinte cu care a avut altercatii verbale cu ceva vreme in urma.

Cert este ca,de astfel de intamplari toti putem avea  parte, putem sa devenim victimele prejudecatilor care ne pot impinge in mocirla. Nu in ultimul rand, exista numeroase cazuri in care martorii falsi sustin incriminarea persoanelor nevinovate. Astfel, zeci de indivizi ajung chiar la inchisoare iar peste ani se demonstreaza faptul ca totul a fost o inscenare, o greseala, un fals, pentru care atat victima cat si familia acestei persoane, au suferit.

Ce parere aveti?

 1. Este prejudecata o reala problema in randul romanilor?

 2. Ar trebui sa se acorde atentie mai mare acestor probleme?

One comment

  1. Acel semn are semnificatia de purtator de sanatate, conform traditiei sanscrite. Exista deja Google, exista deja Wikipedia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *