Cea mai mare bancă din România pregătește bomba! MII DE ANGAJAŢI PE DRUMURI. Breaking news

Una dintre cele mai vechi și prestigioase instituții bancare din Europa intenționează să desființeze mii de locuri de muncă în sectorul de investiții.

Potrivit unor surse pentru Bloomberg, SocGen, care este deținătoarea Băncii Române de Dezvoltare (BRD), ar putea renunța la câteva mii de angajați din divizia de soluţii bancare şi de investiţii (GBIS), pe fondul costurilor mari, provocate de reglementările mai stricte.

Momentan, nu se știe exact în ce țară se vor face restructurările, iar Societe Generale a refuzat să comenteze informațiile.

Potrivit ultimelor date, grupul bancar francez a înregistrat rezultate slabe în trimestrul patru din 2018, din cauza condiţiile dificile de pe piaţă şi de impactul vânzării unor active, în condiţiile în care creditorii din întreaga lume se confruntă cu volatilitatea de pe pieţele financiare, potrivit Agerpres.ro.

„Mediul dificil de pe pieţele financiare globale ar urma să aibă ca rezultat un declin al veniturilor de aproximativ 20% în trimestrul patru din 2018 faţă de perioada similară din 2017 şi de aproximativ 10% în 2018 comparativ cu 2017, precum şi o sporire a activelor riscante”, potrivit unui comunicat al SocGen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.