AVIZ CONSUMATORILOR FAST-FOOD: Cea mai grasa femeie din Romania a fost inmormantata cu macaraua. – VIDEO

O femeie din Romania, care cantarea nu mai putin de 380 de kilograme, a fost inmormantata acum cateva zile cu… macaraua.

macaraua-mort

Ecaterina Moldovan, din Cavnic, judetul Maramures, care, potrivit Vocea Transilvaniei, era cea mai grasa femeie din Romania, a pierdut lupta cu kilogramele acum cateva zile si a murit la varsta de 46 de ani.

Organizarea ceremoniei de inhumare s-a dovedit a fi o misiune complicata pentru familie, cu cheltuieli exorbitante. Sicriul a fost realizat de o firma din Satu Mare, adica la aproape 100 de kilometri distanta de Cavnic. „Am cautat peste tot, dar numai o firma din Satu Mare a putut sa faca un sicriu atat de mare„, a spus Claudiu, sotul Ecaterinei.

De asemenea, familia a platit pentru o masina mare ca sa sicriul de un metru si jumatate inaltime la cimitir, iar in mormant a fost coborat de o macara.

Sotul Ecaterinei spune ca aceasta s-a luptat sa slabeasca, insa toate eforturile au fost in zadar.

ecaterina-grasa

Ecaterina nu a fost mereu supraponderala. De fapt, pana acum 6 ani, cand a suferit o interventie chirurgicala banala, ea cantarea aproximativ 70 de kilograme. Insa aceasta operatie a dat-o complet peste cap, spune familia.

Cu putin timp inainte de a muri, Ecaterina a spus: „Abia pot sa respir si obosesc numai si daca imi misc mainile„. Claudiu a adaugat: „A vrut sa slabeasca, dar a fost o batalie inutila. La un moment dat parea ca se ingrasa numai si daca se uita la mancare„.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Bai, fratilor ! Aceasta femeie a fost bolnava! Boala I-a fost declansata in urma unei operatii! A fost dat un reportaj si la tv! E urat ce faceti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.