Cea mai FRUMOASA femeie din lume a fost diagnosticata cu CANCER

Arata superb si la 44 de ani, dar lupta cu cancerul s-ar putea sa o schimbe si sa-si piarda din farmecul frumusetii.

O fosta concurenta Miss Universe a fost diagnosticata cu cancer de piele! Actrița și prezentatoarea TV Dayanara Torres, Miss Univers 1993, a dezvăluit, marți, pe pagina oficială de Instagram că a fost diagnosticată cu melanom – cea mai periculoasă formă de cancer de piele.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Dayanara Torres din Puerto Rico, le-a dezvaluit fanilor pe Instagram ca trece printr-o perioada foarte dificila pentru ea. Dupa mai multe controale medicale a fost diagnosticata cu cancer si deja a suferit o interventie care sa-i limiteze posibilele efecte negative pe care boala le-ar putea avea asupra ei.

Semnalul de alarma care a trimis-o la medic a fost momentul in care i-a aparut pe corp o noua alunita cu forma neregulata. Sotul ei a fost cel care a insistat o perioada lunga ca ea sa mearga si sa-si faca aceste analize.

Alunita i-a aparut pe picior, în zona din spate a genunchiului. Se pare că boala a evoluat rapid și s-a extins pe picior în sus. „Astăzi am vești proaste… Am fost diagnosticată cu cancer de piele, melanom. După o biopsie și o a doua operație, marțea trecută, rezultatul este, din păcate, pozitiv. Acum așteptăm să vedem ce tratament voi primi.

Deja mi-au îndepărtat o mare porțiune din partea din spate a genunchiului și, de asemenea, au îndepărtat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se răspândise deja boala. Sper că nu s-a mai răspândit în alte zone sau organe”, a scris Torres pe Instagram.

În vârstă de 44 de ani, Dayanara Torres este logodită cu producătorul de film Louis D’Esposito, cunoscut mai ales pentru proiectele Marvel. Acesta a fost cel care a insistat ca Torres să meargă la un control, vizita pe care vedeta a tot amânat-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.