Cea mai buna varianta in Cazul Ditrău: recursul la referendum național

Mi s-a cerut să comentez cazul Ditrău. Un caz complex, riscant pentru orice comentator!

Dacă am înțeles bine, localnicii au protestat la faptul că brutăria din localitate a angajat doi emigranți din Sri Lanka, care, cu mâinile lor prea bronzate, frământă aluatul din care se coace pâinea oferită pentru consumul localnicilor. Probabil că dacă acei emigranți se angajau la o spălătorie auto emoțiile nu ar fi fost la fel de mari. Una peste alta, mulți au interpretat protestul localnicilor ca pe un refuz de a accepta emigranți în viața comunității proprii. Și cred că despre un asemenea refuz este vorba!

Întrebarea care se pune este una singură: Aveau dreptul cetățenii români din Ditrău să-și exprime acest refuz? Aveau dreptul la o opinie, la o părere în această chestiune? Iar dacă au constatat că o anumită părere este net majoritară, poate chiar unanimă, ce puteau, ce aveau dreptul să facă cu acea părere?

Firește, dacă te pui în locul celor doi emigranți, gestul populației din Ditrău este regretabil: doi oameni necăjiți, plecați din țara lor pentru o bucată de pâine mai bună, sunt repudiați, sunt respinși, probabil din motive rasiale: culoarea pielii. Acestor doi oameni li s-a pricinuit o suferință greu de îndurat, un atac nedrept la demnitatea lor de oameni, fără a avea propriu zis vreo vină personală, specifică!

Dar dacă m-ar întreba cineva dacă sunt de acord cu o emigrație masivă de sri-lankezi, de afro-asiatici, de ne-români, cu care, mai devreme sau mai târziu, neamul românesc s-ar amesteca, s-ar „corci”, atunci răspunsul meu ar fi categoric negativ, de respingere a acelei emigrații, din orice parte a lumii ar veni!

Or, cei doi nefericiți ajunși la Ditrău nu sunt de capul lor, nu sunt doi aventurieri ajunși temporar, în trecere prin Ditrău! Ei fac parte dintr-un fenomen de masă, numit migrația afro-asiatică îndreptată spre Europa! Ei se înscriu într-o masă de manevră care lezează interese vitale ale popoarelor europene!

Acceptarea acestor emigranți este o problemă de maximă importanță, tratată de politicienii noștri cu maximă iresponsabilitate. Nimeni nu a luat pulsul societății românești în legătură cu acest subiect! Nici măcar un sondaj de opinie nu știu să se fi făcut! Necum un referendum, care nici acela nu ar fi suficient pentru a accepta veritabila invazie care începe să se reverse asupra țării! Dar un referendum care ar respinge această emigrație ar avea toate temeiurile pentru a deveni lege imposibil de încălcat.

Dacă nu mă înșel, Constituția noastră nu permite încetățenirea în grup a persoanelor care cer să devină români!
Propun așadar un referendum național pe tema emigrației, a acceptării / a respingerii acestor emigranți ajunși în Europa în cadrul unei manevre oculte, secrete, cu evidentă țintă anti-europeană, anti-creștină.
Până nu se ține un asemenea referendum, poziția localnicilor din Ditrău trebuie apreciată în alți termeni.

S-a spus că localnicii din Ditrău, fiind majoritar maghiari, sunt sub influența Budapestei, a discursurilor lui Viktor Orban, premierul Ungariei, care și-a făcut un renume din respingerea emigrației. Poziția lui Viktor Orban este susținută de majoritatea populației din Ungaria! Are mulți aderenți și în România, printre românii români, nu numai printre minoritarii maghiari. Cum aș fi și eu, precum și mai toți prietenii și cunoscuții mei. Sunt convins că majoritatea românilor sunt împotriva emigrației afro-asiatice, mai ales după ce au apărut dovezile că această emigrație se desfășoară după un program demențial, de melanjare a raselor, cu țintă rasa europeană, ariană. Program susținut financiar de dementul Soroș!

Sunt cei doi srilankezi în cunoștință de aceste dedesubturi ale istoriei? Foarte probabil că nu! Nu au chiar nicio vină! Dar nu ar trebui nici să fie supărați pe românii din Ditrău! A căror poziție mi se pare una de cetățeni responsabili! Conștienți de ce se întâmplă cu ei și cu viața lor.

Este nedrept blamul public pe care o mulțime de comentatori TV sau politicieni de tinichea încearcă să-l arunce asupra românilor din Ditrău. Gestul lor poate că ne va trezi la realitate și vom reacționa la încercarea clasei politice de a ne vîrî pe gât miile de emigranți cu care ne pricopsește Bruxelles-ul de năuci!

Reacția noastră nu poate fi decât una singură: recursul la referendum național!

Autor: Prof. Ion Coja

Vezi: LOCALNICII SUNT EXTREM DE REVOLTATI LA DITRAU DIN CAUZA MIGRANTILOR SI ETNICILOR “RROMI”. VIDEO-REPORTAJ FOARTE INTERESANT

Vezi: UDMR tranşează scandalul de la Ditrău: “Ungurii au fost primii şi în Sri Lanka!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *