Cea mai buna reteta pentru ceafa de porc de sarbatori

muschi-de-porc-la-cuptor

1,5 kg ceafa de porc;

60 mustar;

30 ml. miere;
30 ml. ulei de masline

sare si piper pentru condimentare.

Cum se prepara?

Avem nevoie de o sfoara de bucatarie, cu care sa legam carnea spalata. Aceasta se unge cu putin ulei masline si se asezoneaza cu sare si piper. Se unge carnea iarasi cu ulei de masline dupa care se baga la cuptorul incins bine la 160 de grade Celsius timp de 60-90 de minute.In continuare ne trebuie un castron in care se amesteca bine,bine toata cantitatea de miere pana cand aceasta se omogenizeaza cu mustarul dulce.
Dupa care se scoate carnea de la cuptor, peste care se adauga sosul de mustar cu miere si se introduce pentru alte 10-20 min la cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit. Abia dupa ce se raceste cat de cat, se taie felii nici prea groase, nici prea subtiri.

Va uram pofta buna!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Un comentariu la „Cea mai buna reteta pentru ceafa de porc de sarbatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/