CE V-AM ZIS? Gruparea ANTIFA din Germania susţine PROTESTELE de la Bucureşti. DOVADA FOTO IN ARTICOL!

Gruparea „Antifa” este recunoscută în lume ca o mişcare care promovează violenţa în cadrul unor demonstraţii paşnice din diferite ţări. Cu glugile trase pe cap și îmbrăcați în negru, militanții „Antifa” sunt în esență o variantă a „Black Bloc”.

Într-o postare pe contul lor de socializare, membrii Antida susţin proteştele din Bucureşti: „100.000 de oameni în picioare. Sau mai mult. Respect” şi fac trimitere spre un site german care titrează: „În protestele guvernamentale critice din București au avut loc ciocniri violente. Poliția a folosit gaze lacrimogene și tunuri de apă împotriva protestatarilor”, notează tagesschau.

AntiFa se definește ca o mișcare opusă fascismului, ei combină mișcările de stângă radicală cu politica anarhistă și respinge rasismul, sexismul, homofobia, și islamofobia. Antifa Kampfausbildung „100.000 Menschen auf den Beinen. Oder mehr. Respekt. Aber natürlich kann die Regierung das nicht auf sich sitzen lassen und lässt hartes Polizeigeschütz auffahren”. tagesschau.de Massenproteste in Rumänien: „Das ist nicht Demokratie”.

Vezi si: Fost ofițer SRI, ipoteză despre protestul din 10 august : Forțele de afară, implicate în violențele din Piața Victoriei. În grupul de instigatori se aflau și cetățeni care nu vorbeau limba română

Vezi si: AU FOST IMPLICATI SPIONII EVREI?! Ambasada Statului Israel a anuntat luni ca patru „turisti” israelieni au fost batuti de fortele de ordine la mitingul de vineri seara din Bucuresti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Marian Pătrașcu

    Antifa, Antida, AtiFa – nici voi nu știți pe ce lume vă aflalți! Adevărat că „aflatul în treabă este metodă de lucru la români”! (Petre Țuțea).

  2. Marian Pătrașcu

    Antifa, Antida, AtiFa – nici voi nu știți pe ce lume vă aflalți! Adevărat că „aflatul în treabă este metodă de lucru la români”! (Petre Țuțea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *