Ce TEMPERATURI ne așteaptă și ce spun METEOROLOGII despre VREMEA la EXTREME. Va fi deosebit de cald, dar… ANUNȚ făcut de ANM!

Vești bune de la meteorologi! Aceștia anunţă că vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 31 de grade. În zona montană, unde mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate și doar pe arii restrânse averse și descărcări electrice.

Miercuri, 2 MAI. Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice și nord-vestice, dar și zona montană, unde mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate și doar pe arii restrânse averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei și sud-vest, la munte, iar trecător asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18…22 de grade pe litoral și 30…31 de grade, local, în regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, mai ales în sud-est, vor fi condiții de ceață, potrivit România Tv.

În București, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

Joi, 3 MAI. Vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar în regiunile vestice și sud-vestice, mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate, izolat averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în sudul Banatului și în zona montană, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 6 și 18 grade. Dimineața și noaptea, în sud-est vor mai fi În București, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Vineri, 3 Mai. Vremea se va menține deosebit de caldă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local la munte și în regiunile vestice și sud-vestice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene vor fi posibil doar izolat, mai ales după-amiaza. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sudul Banatului, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 32 de grade, cu cele mai coborâte valori în sudul litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 19 grade.

În București, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…31 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Vineri, 5 Mai. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la deal și la munte, precum și în regiunile intracarpatice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales după-amiaza. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 31 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 19 grade pe litoral.

Vremea la București va rămâne deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.