CE STIU EI SI NU STIM NOI? De ce PREOTII EVREI nu trebuie sa se fi nascut in spitale? De ce copiii AMISH nu sufera de autism, astm, alergii, cancer sau boli de inima? De ce RATA ASTRONOMICA a AUTISMULUI la restul americanilor – 1 din 68 de copii?

Acum 30 de ani autismul era atat de rar, incat majoritatea auzisera despre el de abia dupa aparitia filmului Rain Man: Va amintiti de filmul “Rain Man”? Cati stiati despre autism in 1988? In zilele noastre insa, s-a ajuns la niste proportii gigantice: CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii. La o boala virala pragul epidemic e de 313,96 la 100 000. Asa ca daca autismul ar fi boala virala, deja ar trebui inventat alt termen in loc de epidemie, pentru a defini dezastrul. Unii specialisti considera ca principalii vinovati sunt vaccinul si televizorul: STUDIU șocant: Autizarea copilului prin televizor.

Dar oficialitatile neaga.

Altii se pare insa ca stiu mai multe. De exemplu, descendentii lui Aaron nu trebuie sa se fi născut în spitale: EVREII au deschis deja o lista cu PREOTII ce VOR SACRIFICA in TEMPLU celebra VACA ROSIE. Atentie la CONDITIILE NECESARE pentru a fi un astfel de preot: sa nu se fi nascut in spitale si sa nu fi vizitat spitale. CE STIU EI SI NU STIM NOI?

Deci fara spitale inca de la nastere, adica fara vaccin, nu-i asa? Si in general, fara “binefacerile” Big Pharma. Wow, dar asta-i foarte tare. Deci se poate si fara vaccinuri? Cum asa ceva? Si nu mor si nu se tavalesc in chinuri precum goimii nevaccinati? Ca asa ni se spune: “Nu te vaccinezi, esti deja mort, doar ca inca nu stii. Si n-o sa mori oricum, ci in dureri cumplite”.

Si nastere acasa? Vai, dar asa ceva… Adica acasa, unde colcaie bacilii si virusii si toate alea rele? Ce evrei nefericiti. Nu ca goimii, care de abia iesiti din burta mamei sunt repede repede preluati de catre SISTEMUL grijuliu.

Lasand gluma la o parte, asadar, fara vaccin, fara Big Pharma si cu nastere acasa pentru a putea fi mega preot al mega poporului. Asta e de tinut minte.

Altii insa, fara sa stie ei probabil prea multe, totusi cumva nu sunt loviti de multe dintre napastele ce-i lovesc pe majoritatea. Ca de exemplu comunitatea Amish.

Copiii Amish crescuti in fermele din SUA, se imbolnavesc mult mai rar de astm si alergii chiar si decat copiii crescuti in fermele elvetiene, care sunt cunoscuti ca fiind relativ imuni la alergii, potrivit unui nou studiu citat de Daily Mail:

De ce copii Amish sunt aproape imuni la astm si alergii?

Ba mai mult, intreaga populatie extrem de rar sufera de autism, cancer sau boli de inima: The Amish, who don’t get vaccinated, rarely get autism, cancer, or heart disease – coincidence? „Ratele de imbolnavire sunt foarte, foarte scazute„, a declarat Dr Mark Holbreich, autorul studiului. „Credem ca ceva din organismul lor ii protejeaza pe copiii Amish mai ceva decat pe cei elvetieni si europeni„, a mai spus Holbreich.

Cercetatorii au observat de mult timp asa-zisul „efect de ferma” (o rata mica de aparitie a alergiilor si astmului) in Europa Centrala, insa nu au aflat decat recent despre influenta acestuia si in fermele nord-americane.

Holbreich, care este un alergolog din Indianopolis, SUA, trateaza comunitatile de Amish din Indiana de mai bine de 20 de ani, avand astfel sansa sa observe ca foarte putine persoane Amish sufera de alergii.

De ce? Ce nu fac ei si facem noi?

SURSA: Ortodoxinfo

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *