“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ce stiu americanii? Autoritățile din New York pregatesc populația: Ce să faci în caz de atac nuclear

bomba atomica1

Departamentul de gestionare a situațiilor de urgență din New York a postat luni pe rețelele de socializare un videoclip cu instrucțiuni în cazul unui atac nuclear.

“Deci, a avut loc un atac nuclear. Nu întrebați cum sau de ce, aflați doar că s-a întâmplat”, avertizează crainicul pe fundalul unei imagini cu clădiri și copaci arși.

Potrivit instrucțiunilor, newyorkezii sunt sfătuiți în acest caz să se adăpostească rapid în interiorul unei clădiri și să se îndepărteze de ferestre, apoi să rămână înăuntru, încercând să se îndepărteze de intrări, să arunce hainele contaminate și să facă un duș, iar apoi să aștepte alte instrucțiuni care vor veni pe telefonul mobil sau vor fi distribuite prin intermediul mass-media.

“Deși probabilitatea unui incident cu arme nucleare în New York sau în apropierea orașului New York este foarte scăzută, este important ca newyorkezii să știe ce măsuri trebuie să ia pentru a fi în siguranța”, a precizat departamentul într-un comunicat de presă.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.