Ce știe profetul PANDEMIEI, Bill Gates, despre noua Apocalipsă. Lumea nu va mai fi la fel!

Profetul pandemiei, cum a mai fost numit Bill Gates întrucât a anticipat criza sanitară a mileniului încă de acum câțiva ani, nu se teme să facă avertismente dure și foarte sumbre, smulgând omenirea din zona de confort.

Miliardarul a atras recent atenția că America va fi lovită de multe alte morți, „un număr devastator, dacă nu ne mobilizăm să acționăm împreună”. În vârstă de 64 de ani, Gates și-a reluat criticile necruțătoare legate de răspunsul țării sale la criza sanitară.

Potrivit acestuia, SUA are cel mai prost sistem de testare, „asta în măsura în care poți avea acces la el”, a comentat ironic Gates, adăugând însă că acest aspect nu e totuși greu de corectat. Influentul om de afaceri a cerut administrației Trump să admită eșecul său și să facă schimbările necesare pentru îmbunătățirea strategiei de luptă contra pandemiei, care în opinia sa este inferioară celei instrumentate de alte țări ale lumii.

Scenariu de coșmar
Încă din luna aprilie, Gates atrăsese atenția că Statele Unite – care la momentul respectiv raporta „numai” 336.000 de cazuri și 9.600 de victime – s-ar putea poticni de un scenariu de coșmar, însă îl poate combate dacă respectă regulile de distanțare socială, în care vedea remediul principal al aplatizării curbei infecțiilor.

Doar 6 luni mai târziu, când numărul cazurilor a explodat cu 7,6 milioane de persoane infectate și 213,000 morți, liderul de opinie american a fost invitat la postul NBC, unde nu a ezitat să vorbească din nou despre gravitatea situației. „Vor mai urma multe morți”, a spus Gates prezentatorului Chuck Todd. Invitatul și-a reluat criticile la adresa sistemului american defectuos de testare Covid-19, care a fost compromis de așteptarea prelungită a rezultatelor.

„Trebuie să recunoști că nu prea ai făcut o treabă bună, și să treci imediat la schimbări majore. Un leadership corect ar antrena și răspunsuri mai bune”, i-a transmis Bill Gates în cuvinte necruțătoare locatarului de la Casa Albă, în timpul emisiunii de mare audiență de la NBC. „Putem să ne descurcăm mai bine. Pe lângă fondurile alocate cercetării, nu stăm foarte bine la nivelul răspunsului (n.red. – dat pandemiei), care este opusul a ceea ce ne-am fi așteptat”.

Fără vânătoare de vrăjitoare
Totuși, Bill Gates a menționat că nu este momentul ca țara să treacă acum la căutarea de vinovați, ci mai degrabă America ar trebui să se focuseze pe „obținerea unui diagnostic corect”.

Referitor la chestiunea arzătoare a vaccinului la care speră toată lumea că va pune capăt crizei, miliardarul a precizat că națiunea „nu trebuie să se pripească” în așteptarea unui vaccin viabil, ci trebuie să aștepte ca toate etapele validării științifice a acestuia să fie riguros respectate. Declarația sa este un alt apropo subtil la adresa președintelui Trump, care și-a făcut o ambiție personală a campaniei sale electorale în cursa pentru al doilea mandat din anunțarea lansării cât mai rapide a unui vaccin.

Sursa: Dailymail

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu