CE SPUNETI DE ASTA? Cerșetorul tigan gasit MORT DE FRIG la Florenţa AVEA O AVERE în buzunar!

Cerșetorul român mort de frig în prima zi a anului 2020 pe o stradă din Florența (Italia) avea 2.700 de euro în buzunar atunci când s-a stins din viață.

Pe 1 ianuarie, la ora 23.30, cerșetorul român în vârstă de 49 de ani a fost găsit fără suflare pe o bancă de pe Via Santa Caterina d’Alessandria, o zonă cunoscută pentru oamenii străzii care își fac veacul acolo.

Dumitru Panait ajunsese de curând în Florența și, deși obișnuia să stea cu oamenii străzii, nu figurează în registrele primăriei printre oamenii străzii care primeau o masă caldă.

Românul de 49 de ani și-a găsit sfârșitul pe o bancă, lângă mai mulți oameni ai străzii care au observat prea târziu că acesta nu mai mișca.

Din cauza frigului și, cel mai probabil a unor afecțiuni medicale, românul s-a stins din viață, iar echipajul medical chemat nu a mai putut face nimic pentru el.

Într-un buzunar al românului, autoritățile au găsit 2.700 de euro, bani cu care acesta și-ar fi permis să doarmă într-un hotel sau într-o pensiune unde ar fi putut să se încălzească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.