fbpx
Filme Online Subtitrate

Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziune. „Dacă voi mai primi propuneri de colaborare…”

De la aflarea veștii toată lumea s-a întrebat când va reveni Gina Pistol pe micile ecrane. Mai mult chiar, au existat și o serie de speculații cum că aceasta ar urma să colaboreze cu cei de la PRO TV, acolo unde lucrează și soțul acesteia, Smiley.

De ce a renunțat, de fapt, Gina Pistol la televiziune

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să renunțe la televiziune.

„Lumea trebui să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva!

Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!”, a precizat Gina Pistol pentru CANCAN.RO.

gina-pistol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Când se va întoarce Gina Pistol pe micile ecrane

Vedeta a povestit că proiectele în televiziune înseamnă mult pentru ea și nu exclude întoarcerea sa într-un nou proiect.

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce”, a mai precizat ea pentru sursa citată.

Cu toate acestea, Gina Pistol mărturisește că nu este genul de persoană care să își facă prea multe planuri:

„Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.