fbpx
GENERAL

Ce se va intampla pe 17 iulie 2023

ZTJmN2NjOTNmYTU1M2JhMjc0ZjIzMjFiMzM1M2ViNTM.thumb 1

Un “profet și matematician” afgan a prezis când va fi înlăturat Volodimir Zelenski din funcție

“Profetul și matematicianul” Sediq Afghan, care a prezis cutremurul din Turcia, a făcut un nou calcul matematic pentru Rusia și Ucraina. El a vorbit despre evoluțiile la care se pot aștepta ambele state în viitorul apropiat.

Potrivit acestuia, toată lumea trebuie să se ferească de data de 17 iulie 2023, deoarece va fi o zi de mare importanță. Matematicianul spune că până în acel moment șantajul nuclear se va intensifica, vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi.

El este sigur că la data pe care a precizat-o va avea loc un eveniment care va schimba viitorul. Cu toate acestea, nu se “aventurează” să spună dacă va fi bine sau rău, dar cu siguranță nu va duce la declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial.

Afghan spune că viitorul președintelui Ucrainei este sumbru. Dacă Volodimir Zelenski continuă să asculte de Statele Unite și de sfaturile politice primite de la americani, atunci foarte curând își va pierde postul – probabil că acest lucru se poate întâmpla la începutul verii.

Controversatul “profet” a câștigat recent o popularitate uriașă în Rusia, deoarece prezice că Ucraina va pierde războiul. Potrivit lui, recentul cutremur din Turcia a fost de natură artificială și a fost făcut de “un comitet secret care lucrează împotriva omenirii”.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.