CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ CEVA NU MERGE BINE DUPĂ CE PRIMIȚI UN VACCIN COVID?

Concluzia este că dacă sunteți rănit de un vaccin sau de o altă „contramăsură” desemnată de secretarul DHHS ca fiind destinată unei amenințări de pandemie sau bioterorism (Covid-19, gripă pandemică, antrax, variolă), opțiunile dvs. pentru a beneficia de orice avantaj financiar sunt foarte limitate.

În primul rând, tuturor celor implicați în administrarea vaccinului li s-a eliminat orice răspundere în temeiul Legii PREP. Aceasta îi include pe toți, de la planificatorii guvernamentali ai programului de vaccinare, până la medicul, asistenta sau chiar stagiarul în farmacie care vă injectează. Nimeni nu poate fi trimis în judecată în instanțele federale sau de stat, cu excepția cazului în care au încercat în mod deliberat să vă facă rău. Și este practic imposibil să demonstrăm o conduită intentionață.

Congresul a creat un program pentru a compensa unele victime, dar este mult mai puțin generos decât Programul Național de Compensare a Vătămărilor (NVICP). (Și nimeni nu a acuzat vreodată NVICP că este generos.). Se numește Countermeasures Injury Compensation Program (CICP).

Este administrat în întregime în cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane, aceeași agenție care a sponsorizat programul de vaccinare. Nu există judecători. Dacă sunteți nemulțumit de decizie, singurul apel este adresat DHHS, unde cazul dvs. este examinat de diferiți angajați. DHHS este și plătitorul. Prin urmare, DHHS acționează în mod esențial ca judecător, juriu și inculpat. În mod surprinzător, doar aproximativ 9% dintre persoanele care au apelat la program au primit fonduri. Dintre cei 446 reclamanți la program, 407 au fost respinși.

Spre deosebire de NVICP, CICP nu plătește niciun onorariu de avocați, onorariu de martori experți sau costuri asociate cu depunerea unei reclamații. Când am vorbit cu dr. Caserta, directorul anterior al programului, plata maximă, chiar și pentru un deces sau o invaliditate permanentă, era de 250.000 de dolari pe persoană.

Citiți și:  SUA: Creștere alarmantă a bolilor asociate cu „vaccinurile” anticovid în rândul personalului militar. Afecțiunile au crescut cu 988% față de anii precedenți

Dr. Caserta mi-a spus că CICP este un „plătitor de ultimă instanță”, ceea ce înseamnă că dacă reclamantul ar avea alte surse de fonduri, cum ar fi polițele de asigurare, CICP ar plăti doar diferența. Cu alte cuvinte, dacă ați avea o poliță de invaliditate care a plătit 150.000 USD, suma respectivă va fi dedusă din plata maximă pe care ați putea-o primi de la CICP.

CICP are un termen de prescripție de un an. Acest lucru a fost foarte dificil pentru reclamanți, deoarece majoritatea oamenilor nu știu că programul există și, prin urmare, li s-a interzis depunerea documentelor deoarece a trecut mai mult de un an de când au fost răniți.

Și există o altă mare problemă cu reclamațiile de leziuni cauzate de vaccinurile Covid: nimeni nu știe exact care sunt leziunile grave și nici cum să le identifice cu certitudine. DHHS este responsabil pentru definirea tipurilor de leziuni care pot fi cauzate de fiecare produs. Vor recunoaște că vătămarea pe care ați suferit-o ar putea fi cauzată de vaccinurile pe care le-au sponsorizat? O vor face la timp pentru acel termen de prescripție de un an? O vor face vreodată?

Dacă vă lezionați după ce ați primit un vaccin desemnat „contramăsură”, nu anticipați că veți primi ajutor de la guvern sau de la producători. Vă rugăm să vă informați în prealabil asupra beneficiilor și riscurilor.

Serviciul de Cercetare al Congresului explică modul în care funcționează sistemul în detaliu, concentrându-se pe imunitățile de răspundere „ample” care caracterizează programul, într-o broșură publicată în septembrie, intitulată „Legea PREP și Covid-19: Limitarea răspunderii pentru contramăsuri medicale”

Citiți și:  75% dintre spitalizați sunt vaccinați, în Marea Britanie

Lăsați cumpărătorul să se ferească.

ACTUALIZARE: Pe 7 decembrie am primit înapoi un apel telefonic de la domnul Dale Mishler de la CICP. El nu mi-a spus dacă există un plafon specific pentru beneficii și nici suma maximă care a fost plătită până acum pentru un prejudiciu. Mi-a spus că va trebui să mă adresez la FOIA pentru informații, deși site-ul web CICP era în curs de proiectare și în câteva săptămâni probabil că aș găsi informațiile acolo. (Se știe că beneficiul mediu plătit la 39 beneficiari începând cu 2010 a fost de 146.000 USD.)

Domnul Mishler mi-a mai spus că CICP urmărește acum programul de Beneficii pentru Funcționarii de Siguranță Publică gestionat de DOJ. PSOB pare să ofere un beneficiu maxim de 370.000 USD pentru cei răniți începând cu 1 octombrie 202. sau după aceea. Cu toate acestea, descrierea programului de pe site-ul PSOB este vagă.

Potrivit Reuters: Un purtător de cuvânt al HRSA a declarat că CICP respinge cererile din mai multe motive, inclusiv cerința legală de a exista dovezi științifice „convingătoare” conform cărora un vaccin ar fi cauzat în mod direct un prejudiciu. CICP acoperă doar costurile medicale și veniturile pierdute neacoperite de alții, cum ar fi asigurările private de sănătate.

Nu este ironic faptul că vaccinurile experimentale care s-au lansat rapid în condiții de urgență, cu studii clinice extrem de scurte, este puțin probabil să dea dovada „convingătoare” a cauzalității vaccinului în termenul de prescripție de un an? – Sursa: Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.