Ce a scris Cheloo pe amenda la „ALTE MENTIUNI”. Politistii de la rutiera s-au enervat la maxim

Cheloo nu este deloc în asentimentul polițiștilor, mai ales după ce acesta le-a adresat un mesaj foarte dur, în cadrul unui proces verbal. În anul 2010, acesta a fost prins în timp depășea viteza legală în localitate.

Polițiștii l-a oprit imediat, însă acesta având o ceartă destul de serioasă cu soția sa, a ignorat semnalele oamenilor legii.

Polițiștii au luat atitudine și cinci echipaje au fost pe urmele artistului, într-o cursă nebună pe DN2, între Breaza si Ploiesti. Din cauza vitezei acesta a pierdut controlul volanului și a tamponat un autoturism care staționa. „I-a amenintat pe politisti ca va da niste telefoane si ca or sa vada ei, apoi a început să își înjure soția, să dea vina pe ea” povestesc câțiva martori oculari. ”Era foarte nervos pe soția sa, ba mai mult a început să o lovească puternic. Polițiștii au intervenit pentru a-l imobiliza.

A fost bagat În masina politiei si i s-a cerut sa faca testul pentru alcool.S-a supus. Bănuiesc că nu băuse” povestește un alt martor. Surse din Poliția Română a divulgat faptul că Ștefan Cătălin, pe numele său de scenă ”Cheloo” a adresat un mesaj rușinos reprezentanților legii, care nu poate fi reprodus, fiind foarte vulgar.

Declarația lui Cheloo din procesul verbal a fost fotografiată și a devenit imediat virală. Deși au trecut aproape șase ani de la incident, ”mențiunea” lui Cheloo face furori pe internet.

cheloo1

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile