Ce rusine! Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnaliști

Cătălin Zăvoianu, procurorul din cazul Caracal, a fost alergat la propriu de jurnaliști, după audierile de joi, de la SIIJ. Ce l-a speriat pe oficial?

Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnaliști
Cazul Caracal este în cercetări. În timp ce zeci de polițiști caută probe în curtea suspectului principal, Gheorghe Dincă, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, fuge de jurnaliști. Oficialul a fost prezent, joi dimineață, la audierile ce au avut loc la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ).

Zăvoianu le-a vorbit anchetatorilor despre modul în care procurorii și polițiștii au instrumentat cazul Caracal. Procurorii Secției pentru anchetarea magistraților au deschis un dosar in rem în acest caz, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, referitor la modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Perchezițiile continuă, probele se adună
De asemenea, printre măsurile luate de autorități se află și una legată de serviciul 112. DIICOT a disjuns, luni, dosarul Caracal și a transmis către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție cauza care vizează neglijența în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceșanu la 112.

Perchezițiile la casa lui Dincă sunt în desfășurare la acest moment. Anchetatorii au împărțit proprietatea în secțiuni, în funcție de care vor face o hartă a probelor descoperite pe terenul incupatului. După aproape o lună de cercetări în ograda suspectului de la Caracal, au fost săpate 37 de gropi, iar cinci pereți ai casei au fost sparți, loc ce a adus și probe oamenilor legii. În prezent, nu se știe ce a fost găsit acolo. Tot ce a fost ridicat din curtea lui Gheorghe Dincă a fost încărcat în șapte camioane. Vezi VIDEO cu fuga procurorului aici!

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *