“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

CE PROFESIE ARE SI CUM ARATĂ FEMEIA DE 39 DE ANI DIN CLUJ CARE A ÎNTREȚINUT RELAȚII SEXUALE CU UN COPIL DE 12 ANI. VIDEO

img 19

O femeie din judeţul Cluj, de profesie sociolog, este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat în vârstă de 12 ani, scrie Ziar de Cluj. Polițiștii au reținut-o.

Potrivit surselor, cei doi erau vecini, iar femeia s-a văzut în repetate rânduri cu băiatul. „Poliţiştii Secţiei 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, judeţul Cluj a întreţinut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 12 ani”, anunţă IPJ Cluj.

Conform Ziar de Cluj, care citează surse apropiate anchetei, băiatul a povestit unui psiholog despre întâlnirile cu femeia, care este sociolog şi lucrează la un centru din Cluj Napoca. Maria Moldovan, femeia acuzată de întreţinerea relaţiilor sexuale cu un minor, este de profesie sociolog şi lucrează la un centru din Cluj-Napoca.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reţinere va fi prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, în vederea dispunerii unor măsuri preventive, au precizat poliţiştii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.