Ce nu vor să priceapă lichelele progresiste, cei cu lozinca „spitale, nu catedrale”…

Am avut privilegiul să trăim o zi importantă din Istoria Neamului Românesc pe viu: Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului! Era imposibil să nu apară în această Măreață Zi și canaliile ordinare, cei care protestează pe banii străinilor împotriva la tot ceea ce este românesc sau în folosul poporului român, pentru a încerca să compromită evenimentul. Le știți deja pe de rost fizionomiile lombrosiene, deoarece mass-media sionistă a avut grijă să-i transforme în vedete prezente zilnic „pe sticlă” la televizor, în presa scrisă, dar și pe Facebook. Le vedem mutrele pline de ură în timp ce se pozează demonstrativ cu tătucul Klaus sau agresând persoanele publice care nu le cântă lor în strună. Sunt ăia cu lozinca „Vrem spitale, nu catedrale!”, emanată din creuzetele „laboratoarelor” occidentale pentru spălarea creierelor și activarea „poliției gândirii”, centre controlate de globaliști.

Utilizarea banilor publici pentru credința românilor este o manipulare de doi bani, deoarece majoritatea banilor pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului nici măcar nu sunt de la buget, ci provin din fonduri BOR și donațiile credincioșilor! Dar, hai să vedem împreună unde merg aiurea banii de la buget!!!

„Catedrala Mantuirii Neamului a costat 120 de milioane de euro, bani cheltuiti in 8 ani de cand a inceput constructia! Bugetul SRI pe anul 2016 a fost de 1,9 miliarde lei, adica 422 de milioane de euro, in anul 2017, 1,7 miliarde lei, adica 377 de milioane de euro iar in 2018 2,3 miliarde lei , adica peste 500 de milioane de euro! Pe an! Si pentru ce? Ca sa asculte telefoanele si sa masluiasca dosarele indezirabililor? Sa plateasca judecatori in campul tactic? Bugetul SRI este mai mare decat al unor servici similare din Germania sau Franta si cu toate astea, de ani de zile aud doar mizeria asta: «vrem spitale nu catedrale»! Pe unul nu l-am auzit zicand, vrem democratie reala, nu stat securist!” (Dorin Tudor pe Facebook)

Adaug și eu: Plătim anual bani grei SRI-ului ca să trădeze România, fiindcă asta fac! Băieții, ăia de la SRI-ul devenit sucurasală CIA, BND, Mossad și alte cele, făceau lobby, prin publicația lor „Intelligence”, la legea offshore în favoarea multinaţionalelor şi în dauna României! Cică, dacă nu le dăm gratuit gazele americanilor, adică zeci de miliarde de euro care ar fi revenit statului și implicit poporului român, o să vină rușii să ocupe Insulă Șerpilor după modelul Crimeei și o să ne ia toate gazele!!!

De ce nu au sărit de cur în sus, ăștia cu spitalele și autostrăzile în locul Catedralei Mântuirii Neamului, atunci când idolul lor Iohannis, numit Gauleiter peste colonie de către sioniștii globaliști, s-a oferit să dea cu generozitate – că doar nu dădea de la el, ci de la noi! – 3,9 miliarde de dolari pentru niște rachete „Patriot” depășite ca tehnică de luptă, total ineficiente împotriva rachetelor hipersonice rusești, adică tot ale ălora de ne sunt prezentați permanent pe post de Bau-Bau. Mai mult, la evoluția rachetelor hipersonice și chinezii i-au depășit pe americani!

Că ruginiturile americane, plătite la un preț exorbitant, supraevaluat de sluga alogenă Iohannis, sunt total depășite de rachetele hipersonice rusești nu o spun eu ci un oficial american! „Nu avem o apărare care să poată respinge folosirea unor astfel de arme împotriva noastră”, a declarat John Hyten, general al Forțelor Aeriene ale SUA și comandant în cadrul USSTRATCOM (United States Strategic Command). „Rachetele hipersonice pot zbura cu viteze de cinci până la zece ori mai mari decât viteza sunetului şi ar putea străpunge scuturile antirachetă. În plus, ele sunt concepute astfel încât să-şi poată schimba direcţia în zbor, nu să urmeze o traiectorie liniară şi previzibilă, ceea ce face ca interceptarea lor să fie şi mai dificilă.”

Ordinul „feldmareșalilor” globaliști, executat de mass-media din România – că nu-i putem spune românescă! – este să ridice în slăvi străinii și să compromită tot ceea ce ține de identitatea neamului românesc, în special de biserica ortodoxă, cea care a menținut idenitatea și solidaritatea națională de-a lungul veacurilor. Nu vă spune nimeni despre sprijinul acordat GRATUIT de Biserica Ortodoxă Română bătrânilor, orfanilor, copiilor și bolnavilor!

„În eparhiile Bisericii Ortodoxe Române funcţionează 718 de instituţii şi servicii sociale, dintre care: 159 cantine sociale şi brutării, 38 instituţii ce oferă servicii medicale şi farmacii, 93 centre de zi pentru copii, 47 centre educaţionale, 12 centre de zi pentru vârstnici, 51 centre rezidenţiale pentru vârstnici, 22 birouri de asistenţă socială şi centre comunitare, 36 centre de tip familial, 40 grădiniţe sociale şi after-school, 15 locuinţe protejate, 65 centre de informare, consiliere şi resurse, o instituţie de învăţământ pentru adulţi, 21 centre de urgenţă (pentru persoane fără adăpost, victime ale violenţei domestice şi ale traficului de persoane), 14 campusuri de tabără şi alte 104 de instituţii sociale. (…)

În anul 2016 au beneficiat de asistenţă socială 80.116 persoane, dintre care: 27.961 copii din așezămintele sociale ale Bisericii Ortodoxe Române, dar mai ales din familii sărace şi fără posibilităţi de întreţinere sau cu părinţi aflaţi la muncă în străinătate, 5.359 persoane cu dizabilităţi (deficienţe de vorbire, vedere şi auz, consumatori de droguri sau alte tipuri de dependenţe, persoane infectate cu HIV/SIDA etc.), peste 22.958 persoane vârstnice din aşezămintele de protecţie socială bisericeşti, din centrele sociale de tranzit şi adăposturi de noapte, bătrâni singuri, nedeplasabili, abandonaţi de familie şi cu grave probleme de sănătate, 17.314 şomeri, adulți în dificultate, victime ale traficului de persoane, victime ale violenței familiale, deţinuţi eliberaţi, victime ale calamităților naturale şi aproximativ 6.524 persoane din alte categorii sociale defavorizate.

În anul 2016 eparhiile Bisericii Ortodoxe Române, prin birourile social-filantropice, au acordat ajutoare financiare directe în valoare de 11.936.934 lei şi ajutoare materiale în valoare estimată de 21.628.323 lei, la care se adaugă cheltuielile de salarizare şi întreținere a instituțiilor și proiectelor sociale, precum și cheltuieli cu ajutorarea sinistraților, suma totală cheltuită în scop social-filantropic fiind de 95.841.602 lei.” (Biroul de Presă al Patriarhiei Române, sursa: http://basilica.ro/in-anul-2016-biserica-ortodoxa-romana-a-cheltuit-in-scop-filantropic-95-841-602-lei/) Pentru anul 2017 citiți darea de seamă din Basilica, la capitolul „Activitatea social-filantropică”. – Marius Albin MARINESCU

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu