Ce mănâncă de Crăciun complicele lui Gheorghe Dincă. Masă festivă în penitenciar

Pe 12 decembrie aveau loc noi audieri la sediul Poliției Române în cazul Caracal.

Autoritățile au luat atunci o decizie importantă în privința lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă. Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu. Astfel, după audieri, anchetatorii au luat o decizie importantă: transferul acestuia la Penitenciarul Jilava și spital. Hotărârea a fost luată pentru că starea de sănătate a acuzatului era precară.

De la momentul arestării și până astăzi au trecut două săptămâni, iar Risipițeanu nu se mai află în spital, la Jilava, ci într-una din celule. Conform oficialilor penitenciarului, starea de sănătate a lui Risipițeanu s-a ameliorat, de aici și decizia de a fi transferat. Pentru că se apropie Crăciunul, inclusiv Ștefan Risipițeanu va avea parte de o masă festivă, compusă din sarmale, ciorbă țărănească și alte bucate tradiționale.

Reprezentanții pușcăriei au făcut lista pentru preparatele care vor fi de Crăciun pe masa celor aflați după gratii. Mâncarea pentru mesele de sărbători care se vor pregăti în bucătăria penitenciarului trebuie să respecte anumite norme calorice și trebuie să se integreze într-o anumită sumă.

Reamitim că recent, în vizorul procurorilor a intrat și Ștefan Risipițeanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal. De când a izbucnit scandalul, iar amicul său a fost ridicat de oamenii legii, Fane a dat nenumărate declarații ziariștilor, iar de fiecare dată a susținut că nu știa că Dincă aducea fete acasă. Mai mult, a avut și o apariție televizată, în vară, la ”Acces Direct”.

Ba mai mult de atât, Cheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu au fost aduși la DIICOT. Au fost puși față în față, și pentru a da ultimele declarații. Detalii halucinante, scoase din filmele de groază, au ieșit la iveală. Procurorii DIICOT au fost oripilați de detaliile macabre, date de Dincă, în detaliu, despre cum a fost violată una din fete, Luiza Melencu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *