CE LUCRURI CUMPLITE VOR AVEA LOC IN ROMANIA, IN 2016: „Din Rusia vor navali in masa!”, SPUNE NOSTRADAMUS

nstr

Nici Romania nu este ocolita de prezicerile celebrului Nostradamus. Pe langa faptul ca Europa va fi decimata, din cauza “Arcului Satanic al Furiei”, tara noastra se va afla in mijlocul unui razboi cu vecinii!

Pentru anul 2016, prezicatorul francez Nostradamus a “vazut” ca Europa va fi inghitita de “Arcul Satanic al Furiei”, pus de cercetatorii fenomenului pe seama acceleratorului de particule de laGeneva, care va deschide calea spre lumi nebanuite, dar din care vor veni numai lucruri negative. In mod special insa Romania este prezenta intr-un catren, ca fiind victima unui razboi cu… Rusia!

Prezicatorul francez a vazut, in urma cu peste 500 de ani, ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia iar prima tara cucerita va fi Romania.

Iata catrenul lui Nostradamus:

„Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux cate ruinera
Fort desolee vera sa Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura”

O varianta tradusa este aceasta

Din Rusia vor navali in masa,
Distrugatorul va ruina acel oras.
Va fi violenta, distrugere, “Romanie” va suferi,
Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite”.

Aceste randuri fac se pare referire la tara noastra si se pot gasi in Centuria V, catrenul 26. Nu este clar insa daca Nostradamus se refera la tara noastra, inversand doar literele, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea sa ne atraga atentia ca urmatorul razboi mondial il va incepe Rusia ce va invada tarile vecine de le vest care au aderat la NATO.

Acest razboi va incepe numai dupa ce Romania o sa fie la pamant din punct de vedere economic si politic (fort desolee = fort dezolant, se refera la perspectiva unei tari distruse si saracite). Atunci focurile unui nou razboi mondial nu o sa mai fie oprite si iadul se va dezlantui pe Pamant.

Contextul geo-politic inclina catre Nostradamus

Analistii fenomenului au luat in considerare faptul ca Ucraina a fost cucerita cu mult timp inainte ca un razboi adevarat sa inceapa, iar atunci conform celor scrise de Nostradamus, urmatoarea tara pe listaRusiei este Romania.

Exista insa si alte opinii, si anume ca termenul “Romanie”, care inseamna “Romanii”, este considerat ca ar face referire la Italia insasi, catrenul descriind astfel un atac de proportii asupra Italiei.

Acest vers, de fapt, sugereaza indirect ca romanii se trag dintr-un popor latin si ca pana la urma este vorba despre tara noastra care va fi lovita de violenta fara precedent a imperiului Rusiei. Pe de cealalta parte, daca un razboi mondial se declanseaza din punct de vedere teritorial, aflati la granita cu Ucraina si Republica Moldova, este lesne de inteles ca ca prima tara atacata de Rusia ar fi Romania si nu Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.