Ce intervenţii estetice are Viorica Dăncilă! Cât costă frumusețea premierului României

Premierul României, Viorica Dăncilă, a fost deseori ironizată pentru gafele ei de exprimare și pentru coafura inedită. Șefa Guvernului are cu toate acestea apariții impecabile din punct de vedere al outfitului și al machiajului. La cei 54 de ani ai săi, Viorica Dăncilă ține la aspectul ei fizic și nu se ferește să investească când vine vorba de imaginea sa.

Avem un premier care ţine mult la etichetă. Pe lângă trucurile de machiaj şi diferite artificii, doamna premier a trecut şi pe la cabinetul medicului estetician pentru câteva intervenţii, scrie Click!.

Tenul ei este vizibil mai tânăr şi asta datorită intervenţiilor estetice.

„La vârsta ei, trebuia să aibă şanţul nazolabial (n.r. se întind de la aripele nazale până la colţul gurii. Şanţul separă buza superioara de zona pomeţilor) vizibil şi nu se vede. Cearcănele sunt corectate cu acid hialuronic şi buzele au fost şi ele modificate. Au devenit mai pline. Ridurile au fost «şterse» cu botox, iar în zona pomeţilor se observă o ridicare tot cu ajutorul inhecţiilor cu acid hialuronic.

Citiți și:  Dăncilă RABUFNESTE. Acuzatii grave impotriva lui Liviu Dragnea

Intervenţiile sunt de bun simţ, nu s-a intervenit exagerat”, a analizat ultima apariţiei a premierului, Mădălina Brânduşescu, managerului unei clinci renumite de estetică din Capitală.

O astfel de injecţie cu toxină botulinică costă în jur de 1200-1700 de lei, în funcţie de specificul substanţei şi al cantităţii injectate.

Viorica Dăncilă şi-a ajustat look-ul optând şi pentru gene false, un mod comod de a renunţa la mascara clasică. Din păcate, doamna prim-ministru are tot un machiaj intens cu tuş negru care îi scoate în evidenţă privirea.

Extensiile de gene trebuie întreţinute o dată la o lună. Genele false aplicate fir cu fir pot ajunge să coste în jur de 300 de lei.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

„Viorica Dăncilă poartă gene false, o mărime chiar mare. Aş spune că sunt 4 d, aplicate fir cu fir. Machiajul este destul de intens şi neinspirat pentru o miezul zilei.

Aş fi mers pe o apariţie mai naturală. Şi la păr, acege împletituri par a fi aplicate. Este vorba probabil de nişte meşe, pe burete, îmbrcat în extensii”, a declarat pentru Click!, Roxana Schwartz, make-up arist.

De altfel, Viorica Dăncilă era o obişnuită a saloanelor de înfrumuseţare şi înainte de a ocupa fotoliul de la Palatul Victoria. Surse din anturajul premierului au dezvăluit că doamna prim-ministru îşi punea extensii periodic pentru a-i oferi părului ei volum.

O coafură cu meşe din păr natural poate ajunge să coste chiar şi 3000 de lei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile