Ce îi cere Monica Pop președintelui Iohannis legat de vaccinul împotriva COVID

Medicul oftalmolog Monica Pop îi cere președintelui Klaus Iohannis să fie primul român care se vaccinează împotriva noului coronavirus. Pop spune că un refuz al președintelui ar scădea încrederea românilor în vaccin!

„Nu era normal ca PREȘEDINTELE să fie PRIMUL VACCINAT? Cu premierul și cu ministrul Sănătății? Cum se poate interpreta răspunsul la întrebarea daca s-ar vaccina în direct „DA, DACĂ AJUTĂ CU CEVA”!!!!! Cum adică? Nu ajută?
„E o mare obligație morală, dar ar fi și un exemplu pentru români!”
E o mare obligație morală, dar ar fi și un exemplu pentru români! Daca a dorit, așa cum spune media, dar nu a fost lăsat, cei care l- au sfătuit așa au greșit, au scăzut credibilitatea românilor în acest vaccin! Și au accentuat suspiciunile ! Un deficit de imagine! Explicația lor e că îl lasă pt medici??!! Să fim seriosi! CHIAR NE CRED PROȘTI??!!”, a scris pe Facebook medicul Monica Pop.

Medicul Monica Pop susținea recent că nu are încredere în eficienţa vaccinului anti-COVID şi spune că nu are de gând să se vaccineze, pe motivul că „a fost fabricat într-un timp foarte scurt”. Mai mult, medicul susține că majoritatea cadrelor medicale nu doresc să se vaccineze împotriva coronavirusului din același timp.

Citiți și:  Dr. Monica Pop A RABUFNIT, legat de certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"

”Mie mi se pare că vaccinul acesta a fost fabricat într-un timp foarte scurt”

Managerul Spitalui de Urgenţe Oftalmologice din Capitală a reiterat motivul pentru care va refuza vaccinarea și lipsa de încredere pe care o are în vaccin.

„Acesta este singurul motiv pentru care eu personal nu am atât de mare încredere, dar vom vedea ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost oblogatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin. Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin. Marea majoritatea a personalului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte averse și contraindicații. Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea.Nu mă voi vaccina. Nici în prima și nici în altă tranșă. Cel puțin, deocamdată!Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am”, a mai spus Monica Pop .

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.