Ce fură, aia votează | Tiganii ştiu una şi bună. Domnul FONTA preşedinte!

fonta

Tiganii îl susţin pe “Domnul FONTA” la prezidenţiale! “Să ne măreşte şi nouă salaru”, susţine o femeie de etnie tiganească.

Dan Stanescu, autoproclamatul rege al tiganilor crestini de pretutindeni, a mers, în această săptămână, la Calinesti, judetul Arges, pentru a-i convinge pe rromii din zona sa il voteze pe Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, informează ziare.com

“Cand a luat fiinta Casa Regala, toti romanii au facut juramant de credinta regelui Tortica si, dupa ce a murit el, mie. Astazi, la nivel de Romania, dar si din strainatate, le cer tiganilor din diaspora si celor din Romania sa voteze cu Victor Ponta”, a spus Dan Stanescu, informeaza Pro Arges.

El a sustinut ca are un protocol incheiat cu PSD si ca Victor Ponta i-a promis, dupa o intalnire avuta in 4 noiembrie, proiecte pentru dezvoltarea comunitatii.

“Asa cum mi-ati jurat mie ascultare si tatalui meu, regele international, astazi eu va cer voua la nivel de Romania si la nivel de diaspora ca sa-mi jurati credinta pentru votul din 16 noiembrie. Victor Ponta, presedinte. Asta votez eu, regele Dan Stanescu”, le-a spus el tiganilor, care l-au aplaudat cu frenezie.

Supusii lui Stanescu s-au conformat si au pornit imediat in campanie electorala prin localitate, inmanand pliante cu Victor Ponta si strigand “Ponta presedinte!”.

Intrebata pe cine voteaza, o femeie de etnie tiganeasca a spus la Realitatea TV: “Pe domnul Fonta. (De ce?) Sa ne mareste si noua salaru. Ca sa are grija sa conduce tara”.

Si regele Cioaba a semnat un pact cu PSD pentru sustinerea lui Victor Ponta la prezidentiale, inainte chiar de turul intai al alegerilor prezidentiale, dupa negocieri esuate cu candidatul PMP, Elena Udrea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/