Ce a fost gasit intr-o pizza la Carrefour…

sarma

Sarma in Pizza- Un nou meniu la Carrefour ……. Atentie Parinti

Povestea mea

Am plecat cu sotul la Mega Mall strada Piere de Coubertine, ne-am plimbat pe la magazine de sport, magazine de pantofi…am obosit si ne-am dus la Carrefour sa facem cumparaturi pentru casa. Intre timp ne-a apucat foamea si am mers sa comandam o felie de pizza. Sa vezi si sa nu crezi.

In interiorul blatului se afla o sarma de metal de aproximativ 1 cm.

Am sezizat conducerea am depus o reclamatie si ei si-au cerut scuze danad vina pe producatorul de blaturi de pizza. Desi angajatele au spus ca cu o seara inainte au spalat tavile cu burete de sarma.

In schimbul aplanarii acestui incident ni s-a oferit un bon valoric de 100 lei si contravaloarea produsului consumat partial.

Ce s-ar fi intamplat daca as fi ingerat bucata de sarma sau daca ii dadeam unui copil sa manance acea bucata de pizza. Ce face Carrefour ca sa isi protejeze consumatorii?

Suntem cumparati cu un bon valoric de 100 lei.

Imi pasa de sanatatea oamenilor si ma intriga aceasta nesiguranta la care ne supun  cei de la Carefferour. Diferenta intre Mars si Carrefour,  …diferenta intre Olanda si Romania

Daca in Olanda s-a gasit o bucata de plastic intr-un baton de ciocolata a fost scoasa toata marfa din 55 de tari, la noi pentru o bucata de metal in blatul de pizza ni s-a oferit un bon valoric de 100 lei .

Trageti voi concluziile. Da mai departe ca sa afle si altii de neglijenta de la Carrefour

Articol trimis la redactia noastra de Liliana Popescu

Telefon: +40721 78 1155
Email: liana.popescu@hotmail.com
Adresa: Str Maltopol,nr. 17,ap 1, sector 1, Bucuresti

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *