CE FĂCEA O FEMEIE DIN BUCUREŞTI ÎN METROU. CĂLĂTORII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE ŞI AU FOTOGRAFIAT-O

Oamenii din Capitală petrec destul de mult timp în mijloacele de transport, chiar şi în metrou. Dacă cei mai mulţi călători stau pe telefon sau citesc, există şi excepţii. Recent, o femeie, care se afla în metroul din Bucureşti, a reuşit să atragă atenţia tuturor, cu activitatea sa.

Unul dintre martori s-a gândit să imortalizeze momentul în care femeia îşi curăţa fasolea păstăi. Un lucru nemaivăzut până acum! Ideea nu a fost rea, astfel când ajunge acasă, nu mai pierde timpul de curăţat, doar le găteşte.

Femeia nu a dat importanţă privirilor celor din jur şi şi-a continuat treaba până a ajuns la staţia unde trebuia sa coboare.

În luna martie a acestui an, s-a desfăşurat o campanie în plin trafic la metrou, fiind o invitație la lectură pentru toți călătorii care zi de zi petrec timp prețios pe drum. Scopul este investirea timpului într-o lectură bună, oriunde, oricând, oricât.

Atenție, se închid ușile și se deschid cărțile! Pe 27 martie călătorii surprinși citind la metrou au primit o carte.

Știați că 69% dintre români nu au citit nici măcar o carte în ultimul an, iar rata analfabetismului funcțional a ajuns la 40%?

În capitala țării, 46% dintre respondenții studiului referitor la activitățile de lectură au afirmat că nu au citit niciodată în ultimul an sau că au citit mai rar, și doar 9% au afirmat că citesc aproape în fiecare zi.

Prima ediție Cartea la metrou s-a bucurat de un real succes în rândul călătorilor bucureșteni, o inițiativă care a suprins plăcut mii de cititori și a îndemnat la lectură pe mulți alții.

O campanie realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic București și Metrorex.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.