Ce facea Elena Ceausescu in baie cand n-o vedea nimeni! Era un monstru!

Elena Ceaușescu, monstru printre angajați!

Soția lui Nicolae Ceaușescu își teroriza subordonații. „Era afurisită. O fată mi-a spus că a găsit în cadă o bucățică de scotch”.

De-a lungul timpului au apărut tot felul de povești despre cuplul dictatorial. În mai toate, Elena Ceaușescu era indicată drept un adevărat monstru printre angajați! Dumitru Burlan, fost ofițer de Securitate și sosie a lui Nicolae Ceaușescu a fost invitat la Antena 3, în platoul emisiunii ”Sinteza Zilei”.

Elena Ceaușescu, monstru printre angajați!

Dezvăluirile acestuia au mers pe aceeași linie și ne-au arătat-o pe soția lui Nicolae Ceaușescu ca pe o femeie care își teroriza subordonații. Burlan nu a povestit doar care erau atribuțiile sale atunci când a devenit sosia lui Nicolae Ceaușescu.

Citiți și:  Detalii neștiute despre Elena Ceaușescu: Spăla în fiecare seară lenjeria intimă a ei și a dictatorului

Acesta a spus și ce se întâmpla în casa familiei Ceaușescu, în intimitatea cuplului dictatorial, acolo unde, Elena Ceaușescu se pare că domina totul. Acesteia îi plăcea să dețină controlul la orice.

Soția lui Nicolae Ceaușescu își teroriza subordonații

„Femeile de serviciu erau, pur și simplu, terorizate de Elena Ceaușescu, acesta făcând tot posibilul pentru a se asigura că munca este dusă la îndeplinire în cele mai bune condiții și… fără scăpări.

De pildă, punea câte o frunză sub covor, pentru a vedea dacă praful a fost eliminat și de acolo. ”Băga frunze sub covor să vadă dacă face curat”, a dezvăluit fostul ofițer de Securitate.

Citiți și:  Originile Elenei Ceauşescu. De ce i se spunea „Păsărica”

Dumitru Burlan nu a ezitat și a transmis că Elena Ceaușescu era o femeie ”afurisită”. Fostul ofițet și-a adus aminte de un episod incredibil. La un moment dat, o fată a găsit în cadă o bucățică de scotch.

Culmea, fusese pusă acolo chiar de soția lui Nicolae Ceaușescu, tocmai pentru a se convinge că acea cadă era curățată corespunzător.

„Eu răspundeam de tot personalul lor. Elena era afurisită. O fată mi-a spus că a găsit în cadă o bucățică de scotch.

Ea lipea acel scotch să vadă dacă femeia de serviciu spală cada peste tot”, a mai spus Dumitru Burlan.

LASA UN COMENTARIU