Ce fac migrantii la noi in tara: Vietnamezii au furat un câine şi l-au mâncat. S-a petrecut în Cluj!

Acum le dati dreptate ungurilor de la Ditrau care nu doresc migranti la ei in comuna? Ii mai faceti rasisti?

Aproximativ 50 de cetăţeni vietnamezi sunt cercetaţi şi vor fi audiaţi de procurorii din Cluj, după ce au fost acuzaţi că au furat un câine maidanez, l-au dus acasă, l-au tranşat şi apoi l-au mâncat.

Cetăţenii vietnamezi au ajuns la Gilău, în judeţul Cluj, acolo unde au fost angajaţi să muncească.

În urmă cu câteva zile, unii dintre ei ar fi furat un câine maidanez, pe care l-au dus acasă şi apoi l-ar fi mâncat. O parte din câinele omorât a fost găsit în frigiderul muncitorilor.

„La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Mai departe, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, iar vietnamezii vor fi aduşi pentru audieri.

Audierile se vor întinde pe mai multe zile, având în vedere că muncitorii vietnamezi vor avea nevoie de translator pentru că nu vorbesc nici limba română, nici limba engleză.

Vezi: RESTAURANT CHINEZESC DIN BUCURESTI – ACUZAT CĂ A RAPIT ȘI GĂTIT ZECI DE CÂINI MAIDANEZI PE CARE I-A SERVIT CLIENȚILOR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Gabriel STOIAN

    Felul intai: supa din Azorel.

    Felul doi: friptura din Fetitza.

  2. Dumitru Sbera

    Păi bată-vă pușca să vă bată, acu’ vă plângeți că vă mușcă câinii pe stradă și primăria nu face nimic… acu’ faceți tam-tam că nu știu cine a răpit (auzi colo) un câine vagabond care era al nimănui probabil!!! Băăăăă ….noi mâncăm vacă, care la indieni e sfântă, mâncăm porc, care la musulmani e spurcăciune….. ce vă tot căcați pe voi că cineva curăță străzile de pericole pe gratis???!!! Oare dacă-i prindea cu niscai șobolani mai dodoloți, oare cum suna știrea??????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.