Ce Este Planul Kalergi și De Ce Este Relevant

Dacă nu știi ce-i Planul Kalergi, ai face bine să te interesezi.

L-am auzit pe Călin Mărincuș într-un live aruncând Planul Kalergi în derizoriu pentru că acesta a murit și din ceva motiv asta înseamnă că ce a scris nu mai e relevant, dar haidem să vedem câteva fapte:

Richard von Coudenhove-Kalergi a fost omul căruia îi este atribuită ideea Uniunii Europene și continuă să fie onorat ca atare de U.E. modernă.

Era jumătate ungur jumătate japonez.

El a scris o carte intitulată “Idealismul practic”, în care a spus literalmente că Europa ar trebui să fie inundată de africani care să se împerecheze cu populația nativă a continentului pentru a crea o “rasă negroidă eurasiană similară cu vechii egipteni” care să fie condusă de către – ia ghiciți – jidani.

Citiți și:  ȚINEȚI COPIII DEPARTE!

Aceasta nu este o teorie a conspirației, chiar dacă la prima vedere așa pare. Este un fapt documentat.

În fiecare an, Uniunea Europeană acordă un premiul în onoarea lui Kalergi, iar Angela Merkel a primit acest premiu.

Dacă nu știai de ce această femeie a ales să inunde continentul cu milioane de nonalbi, acum știi.

Alți politicieni care au primit premiul:

Ei încearcă în mod deschis să înlocuiască populația albă prin metisaj.

Amintește-ți când președintele francez iudeu, Sarkozy, a spus că era timpul ca oamenii albi să înceapă metisajul cu invadatorii.

Din nou, totul pare o conspirație, dar este absolut factual și v-am dat destule informații documentate ca să fie totul foarte clar.

Citiți și:  Poliția din SUA către cetățeni: Pregătiți-vă să fiți jefuiți și faceți ce vă spun infractorii

Acesta este motivul pentru care se promovează inundarea Europei cu tot felul de popoare subdezvoltate. Este agenda din spatele “crizei migranților”, aceeași din spatele acestui pact ONU.

Nimeni nu poate nega faptul că această agendă se intâmplă, așa că mass media nu vorbește despre asta, dar în schimb ne arată poze cu copii morți pe plaje.

Este neclar de ce cineva ar crede că imigrația masivă este un lucru bun, înafara globaliștilor ce visează la o lume fără granițe și fără națiuni. Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile