Ce este NATIONALISMUL ALB ?

 I. Ce este Naționalismul  Alb?

R: Ideea ca albii ar avea nevoie sa creeze o națiune separată drept mijloc de aparare.

I. Se simt Nationalistii Albi  superiori in raport cu alte rase?

R: Nu! Dorinta lor de a face propria natiune nu are nimic in comun cu superioritatea sau  inferioritatea.

I.Incearca ei sa domine alte rase?

R: Nu. De fapt, formarea unei natiuni albe inlatura orice posibilitate a Albilor de a domina celelalte rase, precum si plauzibilitatea acuzatiei ca ei dorec sa domine alte rase.

I.Incearca ei sa se izoleze de competitia altor rase?

R: Nu! O astfel de natiune ar stabili o politica de liber schimb cu noii sai vecini.  Pietele fortei de munca sunt la nivel mondial, si potentiala formare a unei astfel de natiuni nu ar proteja aceasta rasa de competitia econimica.

I.Ei bine, daca Nationalistii Albi nu  se simt superiori, nu vor sa-i domine pe altii, si nu vor sa se izoleze de o posibila concurenta cu alte rase, de ce vor o natiune separata??

R:Pentru a evita exploatarea.

I.Exploatare? Cum se face ca Albii sunt exploatati?

R:Este o lista lunga. Impovaratoare sisteme de preferinte rasiale la angajare, privilegii la admiterea la facultate, credite  pentru afaceri mici. Dincolo de cote, apare negarea  drepturilor la libera exprimare a Albilor, care sunt criticati  de politicile guernamentale. Avem pedepse speciale pentru atacurile comise de Albi pe motiv rasial. In plus, Albii platesc o mare parte din costurile statului asistential, care sunt disproportionate in raport cu beneficiile primite in schimb. Dar cel mai exploatat aspect al situatiei este acela ca nici cotele rasiale, privilegiile in afaceri, pierderea drepturilor noastre la replica/exprimare, nici contributiile excesie aduse de noi statului nu sunt singurele motive pentru care Non-Albii au ales sa traiasca intr-o „tara alba”.

Mai multe sacrificii venite din partea noastra, mai multe cerinte.  Multi Albi incep  sa creada  ca nici un omagiu nu ar fi mai mare decat sinuciderea in masa, pentru a reusi sa indeplineasca asa zisele cerinte ale Non-Albilor. In cazul in care prezenta noastra  starneste ura din partea  lor,  atunci singura optiune este de a actiona astfel sa ne separam de ei .

Citiți și:  Adriana Stoicescu, Magistrat: Am scris pentru că îmi iubesc al naibii de mult țara și pentru că știu că sunt mulți cei ca mine

I:Sustii ca Non-Albii sunt agresorii si tot ei urasc relatiile dintre rase? Nu iti este frica ca o buna parte dintre cei Albi vor interpreta asta ca pe ceva ridicol?

R: Nu mi-e frica catusi de putin! In ultimii 30 de ani multi dintre Albi  au luat parte la o migratie in masa, numit si  „Zbor Alb” departe de cartierele locuite de Non-Albi. Agresorii nu fug. De exmplu,  pe cap de locuitor, Negrii au cu 49 de ori mai multe sanse de a ataca un alb decat un alb de a asalta un Non-Alb.

Atacurile Albilor impotriva lor  sunt  de aproximativ 40 de ori mai rare decat invers, daca atacurile nu ar proveni de la rasa. Masura cea  mai buna a rasismului este numarul in crestere al atacurilor fara motiv econimic astfel  scorul  alb scade iar cel al Non-Albilor creste. De fapt, problema este ca Non-Albii in in masa in aceasta tara iar Albii nu doar ca vor, ci sunt nevoiti sa  plece in  zonele nelocuite pana atunci pentru a scapa de noi veniti.

I:Dar cum pot fi tot Albii exploatati cand ei sunt cei care au adoptat aceasta acceptare rasiala, impozitare,  toate platile sociale si au stabilit cotele emigratiei?

R:Excelenta intrebare! Este adearat ca Albii unt exploatati chiar de tovarasii lor Albi! De fapt, nu asteptam o rezistenta din partea Non-Albilor la o astfel de formare ci o rezistenta  din partea elitei integrationiste abe.  Ei sunt primii care ar pierde.

I.Daca viata voastra in America este atat de grea, de ce  nu va mutati inapoi in Europa ?

R:Noi suntem o majoritate. Nu trebuie sa ne mutam inapoi. Putem rezolva aceasta mare problema doar aparandu-ne in fata acestui atac. Avem posibilitatea de a ceda in pace pamanturile deja  locuite  de Non-Albi, pentru a separa natiunea.  Am putea economisi bani, am putea restabili libertatile noastre civile si ne-am elibera de amenintarile constante  de  violenta.

I.Cum ar arata statul dumneavoastra ca stat separat?

R: Adevărul este că nu știm încă. Starea noastră separată ar urma contururile geografice ale „Zborului Alb”. Modelul s-ar baza pe cedarea pur si simpla doar pentru a se forma separarea. Mecanismul acestui proces va fi explicat mai pe larg mai târziu, într-un post.

Citiți și:  Falsul naționalist George Simion, „frățietatea evreiască“ și „nebunia“ lui Eminescu

I.Ar fi toti Albii bineveniti in noul stat separat?

R:Bineinteles! Nu ar fi restrictii fata de tara de origine, si fara teste genetice, teste de culoare a parului sau a tenului sau orice alte prostii de genul acesta. Singura restrictie ar fi pentru cei care ar dori sa readuca la putere sistemul din prezent, ei sunt asteptati in locurile cedate de noi pentru Non-Albi.

I.Sa  prespunem  ca  includerea si excluderea se bazeaza pe ideologie si sentimente. Nu s-ar transforma toata actiunea dvs.  Intr-o vanatoare de vrajitoare?

R:Pentru liberalii albi, cu siguranta  s-ar simti ca o vanatoare de vrajitoare! Cand va eni  tipul ei care sunt acuzati de „integrationism”  vor fi nevoiti sa faca un lucru „sensibil” si sa fuga! Asta ne va scuti de o multime de durere.

I.De ce se foloseste termenul „European-American”?

R:Toti  albii se trag din imigrantii europeni, si noi nu suntem toti albi. Termenul european-american are o semnificație politică din două motive.
In primul rand , se recunoaste ca  cei mai multi oameni din U.S.A au incercat sa se casatoreasca in asa fel incat sa aiba o posibilitate mare de a se identifca ei, „Aericanii Albi” ca irlandezi, germani sau italieni.

Dar mai important, utilizarea termenului „european-american” intenționează să recunoască faptul că Elitele albe din Statele Unite au exploatat diferențe bazate pe religie si origine nationala.

I.Ce este separatismul alb?

R:Un separatit, despre oameni este vorba, va fi in mare parte asemanator cu Nationalistul Alb doar ca el  nu va vedea clara nevoia de separare in statul USA a natiunilor.

I. Ce este un rasist?

R: Acesta este un alb care dorește să supună alte rase prin forță, de obicei prin cuceriri militare

Sursa: Yggdrasil, tradus de Bianca C. – Nationalisti.ro

Gericht bestaetigt Verbot von Neonazi-Demo in Dortmund

alb2

alb3

Greece Elections Far Right

alb5

alb6

alb7

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Aceasta problema nu formarea unei natiuni albe,din pacate,vine manusa cu dorinta globalistilor de distrugere a natiunilor.Entuziastii sa se gandeasca mai bine la nationalismul lasat de creator pe pamant.Fiecare natiune constitue un factor de progres si civilizare a omenirii.Fiecare natiune are caracteristici fiziologice(si genetice) si spirituale legate de zona geografica unde salaslueste fiecare.Iar straini patrunsi intr-o natiune se asimileaza vrand nevrand,supusi unor legi inca nestiute.Numai ambitia credintei divine diferita a unor comunitati migratoare si stabilite in cadrul unei natiuni,poate sa duca la neasimilare totala,dar de fapt ele se infrupta(in mod ascuns) din hrana si spiritul natiunii respective.De ex:pelasgii si tracii plecati in orient si in lume au devenit greci,sumerieni,fenicieni,palestinieni,italieni etc.etc,toti asimilandu-se sau creind ei insisi,natiuni diferite,conform arealului geografic intalnit.Aceasta asimilare a lor demionstreaza modul pasnic de a civiliza lumea,nu cu bata cu se procedeaza mai modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.