Ce este FEMINISMUL

Feminismul nu este o formă de emancipare a femeii este o formă al unui neomarxism des promovat de către mass-media și obligat susținut de diverse ONG-uri finanțate de niște băieți gen Soros.

Acestea, Feministele, fac front comun spre exemplu cu LGTBQP+iștii, cu organizații musulmane, cu cei ce susțin avorul, BLM, etc. Deci niște alianțe contra naturii, aici să dau câteva ex., pentru a înțelege mai bine situațiunea:

  1. LGBTQP+iștii vor să ocupe rolul social al femeii,

  2. Musulmanii respectă femeia cât respect eu purecii câinelui,

  3. Promovează avortul, când nașterea de prunci trebuie să fie visul oricărei fete.

  4. Țin tonul organizațiilor rasiste anti albi, când știm bine că peste 50% din copiii negrilor cresc fără tată.

Se bate absurd moneda patriarhatului și a asuprii femeii de către bărbat, acum în aceste momente este o idee redundantă, căci să vorbim numai la nivel înalt și foarte înalt implicarea femeilor în mari afaceri în politica mare este cât se poate de evidentă.
Cine este Cancelarul Germaniei, cine conduce de facto SUA, câți președinți și premieri femei sunt, câți miniștrii?
Doamnelor, domnișoarelor cred că societatea în care trăim oferă egalitate de șanse, simplu.

Nu vreau să fiu misogin să comentez că pentru a obține un post, un rol, o avansare femeile folosesc părți anatomice pentru a distruge egalitatea de șanse, nu spun chestia asta pentru că trebuie să mă simt gelos având și eu șefi femei.

Însă femeile nu au avansat numai în meserii istoric desemnate și potrivit alese, sunt femei care practică meserii tehnice, de pilot, de sudor, de electrician, de miner de ce nu, nu este interzis și nu au salarii mai mici decât bărbații. Eu am colege pe aceeași funcție și au salarii egale cu al meu sau poate mai mare. Deci societatea este echitabilă și corectă.

Problema nu este a femeilor ci este la cei ce controlează ideologia de gen spre a induce în societate un nou tip al luptei de clasă.
Doamnelor, domnișoarelor eu nu am în minte decât un singur exemplu relevant care vorbește de la sine, precum insinua și caricatura la care facem referire în scurta noastră încercare de a găsi adevărul, am în minte exempul țărilor nordice ale Europei, unde, după zeci de ani de propagandă, de obigativitate a “egalității” de gen și după ce membrii societății au fost saturați cu imbecilități de această factură, discrepanța între meseriile sociale natural a devenit mult mai mare ca în țarile unde această propagandă a fost mai domoală.

Spre ex. Dacă în România învătători și profesorii de gen masculin în cadrul învățământului preuniversitar au o pondere de până în 10%; în Suedia or’ Norvegia aceștia sunt la 46%;
Deci o societate unde se toacă zeci de ani ideologie marxistă este influențată și femeia își perde rolul ei dedicat și pentru care are înclinație evidentă.
Doamnelor, domnișoarelor, gândiți mai bine de două ori până să spargeți capul “patriarhatului” o dată. – Autor: Ciprian Boit

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *