Ce DECIZIE a luat Cristi Borcea după ce a ajuns din nou în închisoare!


Prima decizie pe care a luat-o Cristi Borcea după ce a ajuns din nou la închisoare a fost să afle cât va sta după gratii.

Soțul Valentinei Pelinel nu vrea să tergiverseze lucrurile și abia așteaptă ca să se stabilească pedeapsa finală, prin contopirea pedepselor din „Dosarul Transferurilor” și din „Dosarul Retrocedărilor”. Numai după aceasta se va anunța oficial, atunci Cristi Borcea va putea face din nou calculele pentru a cere eliberarea condiționată. Soțul Valentinei Pelinel abia așteaptă să se întoarcă lâng copii. Mai ales că atunci când va ieși din închisoare familia sa va avea cu doi membri mai mult. Soția sa va naște gemene în această primăvară.
„Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria”, a declarat Valentina Pelinel. În timp ce Cristi Borcea a spus recent că „Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.