Ce credeți suntem sau nu colonie? Soția unui înalt ofițer din Armata SUA ajunge ministru în România în Guvernul Ciolos/Soros. Ministrul Mediului, Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației SUA

Cristiana-Palmer (1)

Întrebarea care se pune este simplă: mai ajungea doamna Palmer, ministru în România dacă nu era soția domnului Palmer, ofițer superior în Administrația SUA? Nu înțelegem de ce se mai leagă unii de Elena Ceaușescu. Cel puțin Elena Ceaușescu era soția președintelui României.

Ministrul Cristiana Palmer, soția unui oficial american

Ministrul Mediului, doamna Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației Statelor Unite.

Jurnalul Național intuia în ediția din 26 noiembrie, pe baza unor repere biografice din surse publice românești și ale Comandamentului NATO de la Bruxelles, că ministrul român este căsătorită cu Tod Palmer, ofițer superior al Armatei SUA.

Avem acum și confirmarea oficial.

Din declarația de avere a ministrului Mediului, puvlicata la 30 de zile de la instalarea în funcție, aflăm că soțul are venituri în calitate de angajat al US Government.

Citiți și:  Noua Ordine Mondială, școlită de Soros. Planul de supunere socială și economică a omenirii

Funcția actuală de la Bruxelles a comandorului Palmer în Comandamentul NATO este de reprezentare din partea Guvernului Statelor Unite.

Tod Palmer a lucrat mulți ani la Pentagon, în posturi de mare responsabilitate la cabinetele subsecretarilor de stat, având apoi misiuni de legătură pe linie militară între Administrația SUA și Regele Arabiei Saudite.

Studiile universitatre aprofundate ale Cristianei Pasca in Statele Unite s-au intersectat mereu cu ale comandorului Tod P. străinătate ale ofițerului superior american au fost urmate în aceleași locuri – Washington, Djedah, Bruxelles – de angajamentele profesionale ale româncei.

Cariera de succes a Cristianei Pașca-Palmer de la Uniunea Europeană coincide în ultimii ani cu noile misiuni îndeplinite de Tod Palmer la Bruxelles.

Declarația de avere a doamnei Cristiana Palmer o plasează între miniștrii cei mai avuți ai cabinetului tehnocrat.

Citiți și:  Noua Ordine Mondială, școlită de Soros. Planul de supunere socială și economică a omenirii

Activele din conturi de economii si fonduri de pensii la care se adaugă și plasamente în fonduri de investitii cumuleaza proape 1,5 milioane euro.

Veniturile din salariile pe anul trecut la UE ale doamnei Palmer au fost de 112 mii euro, în timp ce soțul a primit 110 mii euro de la US Government.

Cristiana Pașca deține terenuri în zona montană Măgura-Moeciu și 1.000 mp moșteniți în comuna Ileana, județul Călarași.

Cristiana Palmer a fost timp de patru ani șeful Unității Mediu, Schimbări climatice Resurse naturale, din cadrul Comisiei Europene

Autor: DAN CONSTANTIN. Sursa: Jurnalul National

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.