CE CONȚINE VACCINUL ASTRAZENECA. Gheorghe Piperea: „Abominabil. Coșmaresc. Satanic de-a dreptul.”

Avocatul Gheorghe Piperea a publicat astăzi pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o parte din prospectul vaccinului AstraZeneca, pe care o puteți vedea mai jos…

Conform acestui prospect, vaccinul conține Celule din Embrioni Umani, Adenovirus de la Cimpanzeu și Organisme Modificate Genetic!!!

Atunci când afli că celulele din embrionii umani sunt folosite pentru producerea vaccinurilor, începi să te întrebi dacă există vreo legătură interesată între industria avortului, atât de mult susținută și finanțată de progresiștii-neomarxiști și industria vaccinurilor.

Chiar așa, pentru 7 miliarde de doze de vaccin, oare de câți embrioni umani are nevoie industria farmaceutică și cum îi procură?!? Dacă am afla rîspunsul, probabil că ne-am îngrozi!

În orice caz, cât de confortabil vă simțiți știind că ar trebui să faceți un astfel de vaccin și că în corpul vostru ar intra celule din embrioni umani, Adenovirus de cimpanzeu sau organisme modificate genetic?

Iată ce spune avocatul Gheorghe Piperea, profesor universitar la Universitatea București, despre conținutul vaccinului AstraZeneca, pe pagina sa de Facebook:

„Abominabil. Coșmaresc. Satanic de-a dreptul. Trei sferturi din umanitate tre’ să își inoculeze asta în corp, de 2-3 trei ori pe an, vreo 30 de ani de-acum încolo. P.S. Vedeți pe Netflix Brave new world, serial făcut după cartea lui Aldous Huxley, ca să înțelegeți către ce ne îndreptăm.”

Fără alte comentarii…

P.S. Dacă vrei să citești tot prospectul și să te lămurești singur, caută pe GOOGLE „Ce conține vaccinul AstraZeneca” și intră apoi pe PDF-ul care se găsește pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului: https://www.anm.ro/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!