Ce CONDAMNARE a primit de curand MIRCEA BADEA

mircea-badea

Mircea Badea a primit lovitura decisivă de la judecători! Idiotul de la Antena3 a fost condamnată, definitiv, la plata unor despăgubiri pentru fostul șef al ANI, care a stat în arest.

Acţiunea judecătorească a fost iniţiată de şeful ANI urmare a mai multor emisiuni din 2012, de la Antena 3, în care Mircea Badea i-a adus lui Horia Georgescu mai multe acuzaţii legate de felul în care acesta conduce activitatea ANI. Principalele atacuri ale lui Mircea Badea vizau faptul că investigaţiile Agenţiei ar fi dirijate politic. În plus, realizatorul TV i-a pus şefului ANI diverse etichete, precum „ochelarica”, „giumbix”, „onanist”, „penibil si sluga basista”.

Sentinţa de azi a Judecătoriei sectorului 1 nu este definitivă. Horia Georgescu a cerut în plângerea sa daune morale de 40.000 de euro şi obligarea lui Mircea Badea de a-i prezenta scuze publice.

Citiți și:  SCANDALOS! Fosilele comuniste din PSD condamnă la postul neo-marxist - Antena 3 versurile poeziei „Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, scrisă de poetul național Radu Gyr

VEZI SI: Româncă din Canada, MESAJ devastator pentru Mircea Badea | Cel mai mare „ciumpalac”în viață! Îți iei „flegme” de la toată Diaspora

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile