Ce caută Ungaria în Europa ?

hungary-neo-nazis-890x400

Noi românii avem un vecin care dintotdeauna a fost măcinat de vise imperialiste şi de apucături răsăritene. Astăzi acest vecin este singurul stat din Europa în care la putere stă un partid extremist, ajutar de un altul şi mai extremit. Statul ungar, un stat care doreşte revizuirea tratatului de la Trianon, a fundamentelor Uniunii Europene şi care întreţine o relaţie tot mai solidă cu urmaşul direct la Uniunii Sovietice, respectiv Federaţia Rusă.

În acest context ne întrebăm şi noi, ce caută Ungaria în Europa ? Această coloană a imperialismului rusesc, acest popor care nu mai are nimic în comun cu valorile perene ale Europei. Ce caută în NATO ? Aşteptăm să fim loviţi pe la spate de către proprii aliaţi ? Poate U.E. şi NATO ar trebui să-şi revizuiască alianţele în actualul context geopolitic, iar România să vadă Ungaria exact aşa cum e : un cal troian în cetatea Europei.

Citiți și:  Marea Neagră începe să “fiarbă”. În replică la prezența masivă a NATO, Rusia trimite peste 50 de avioane de luptă în zonă

Redacţia Vocea Patriei

151 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU