Ce caută Ungaria în Europa ?

hungary-neo-nazis-890x400

Noi românii avem un vecin care dintotdeauna a fost măcinat de vise imperialiste şi de apucături răsăritene. Astăzi acest vecin este singurul stat din Europa în care la putere stă un partid extremist, ajutar de un altul şi mai extremit. Statul ungar, un stat care doreşte revizuirea tratatului de la Trianon, a fundamentelor Uniunii Europene şi care întreţine o relaţie tot mai solidă cu urmaşul direct la Uniunii Sovietice, respectiv Federaţia Rusă.

În acest context ne întrebăm şi noi, ce caută Ungaria în Europa ? Această coloană a imperialismului rusesc, acest popor care nu mai are nimic în comun cu valorile perene ale Europei. Ce caută în NATO ? Aşteptăm să fim loviţi pe la spate de către proprii aliaţi ? Poate U.E. şi NATO ar trebui să-şi revizuiască alianţele în actualul context geopolitic, iar România să vadă Ungaria exact aşa cum e : un cal troian în cetatea Europei.

Citiți și:  Cutremur in Europa dupa ANUNTUL fostului său consilier pentru Siguranță Națională: Trump ar putea retrage SUA din NATO

Redacţia Vocea Patriei

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile