„Ce bă, dacă ele au vrut?”/Acest bou, tatăl unui primar din Dolj, a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, surori/Soția a murit de inimă rea

Bărbatul, în vârstă de aproape 70 de ani, a fost reţinut anul trecut în luna iunie, iar acum a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova. Între timp, una dintre minore a rămas însărcinată şi a născut, iar soţia bătrânului a decedat de inimă rea.

Liniştea familiei primarului Daniel Gugustea din comuna doljeană Verbiţa a fost distrusă chiar de tatăl edilului.

Ionel Gugustea, care anul acesta va împlini 70 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu doua minore din comună. Conform procurorilor DIICOT, totul a început in anul 2017.

Fetele, in vârsta de 14, respectiv 16 ani, erau surori. Lui Ionel i-a căzut cu tronc mai întâi fata cea mare, apoi bătrânul a întreţinut relaţii sexuale şi cu surioara cea mică.

Localnicii din Verbiţa spun ca principala vinovată pentru tot ce s-a întâmplat ar fi chiar mama copilelor. “Mama acestor fete ştia ce fac ele. Mai mult, accepta sa le dea bătrânului pe o sticla de băutura şi câteva pachete de ţigări. El era bărbat, ce să facă?”, povestesc unii vecini.

Alţii sunt revoltaţi. „Un om la vârsta lui trebuia să le ia de mânecă pe fete şi să le aducă pe calea cea bună, nu să facă ce a făcut. Ruşine să-i fie”, au spus aceştia.

În perioada in care oamenii începuseră deja sa vorbească prin comună ca Ionel Gugustea a luat-o pe căi greşite, fiul acestuia, Daniel Gugustea, ocupa funcţia de viceprimar al comunei. “Mulţi ştiau ce se petrece, dar nu vorbeau ca era tatăl vicelui. Până la urmă un consătean l-a reclamat. Eu eram prieten cu el, suntem cam de aceeaşi vârstă, dar l-am evitat când am auzit ce face. I-am şi zis că e nebun. În faţa mea nu recunoştea, dar altcuiva i-a zis… Ce bă, dacă ele vor?”, a povestit unul dintre amicii bătrânului.

Relaţia cu cele doua surori a durat doi ani, conform procurorilor. Fata cea mare a rămas însărcinată cu tatăl primarului şi a dat naştere unui copil.

Pe data de 22 Iunie 2020, bătrânul a fost reţinut de procurori. „În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul a întreţinut în mod repetat, în perioada 2017-2019, raporturi sexuale cu două persoane vătămate minore, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, surori. În urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an”, au precizat procurorii DIICOT într-un comunicat remis presei.

La scurt timp după ce Ionel Gugustea a fost încarcerat, soţia acestuia, mama primarului a decedat. „Biata femeie a murit de inimă rea. Pedeapsa primită este prea blândă. La sfârşitul anului cred că-l vedem acasă”, sunt convinşi localnicii.

Tribunalul Dolj a fost prima instanţă care s-a pronunţat în acest caz. Ionel Gugustea a fost condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare. Bătrânul a atacat decizia, dar Curtea de Apel Craiova a menţinut sentinţa dată de magistraţii de la Tribunal. Decizia este definitivă.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu