“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Ce au scos la iveala AUTOPSIILE victimelor din criminalului din Brasov. Ucigaşul a spus la audieri că în preajma Paştelui „trebuie să moară anumite persoane alese“

florin mircea buliga caracterizare cunoscuti cancan CONDAMNAT 2

Rezultatele preliminare ale autopsiei în cazul victimelor triplei crime de la Braşov arată că acestea nu s-au putut lupta pentru viaţa lor. Au fost ucise în somn. Pe trupurile lor nu au fost găsite urme de autoapărare. Florin Mircea Buliga nu a ales întâmplător momentul crimelor. El a declarat că în perioada Paştelui mor cei aleşi care merg într-o lume mai bună.

Raportul preliminar al autopsiilor efectutate în cazul femeii de 42 de ani şi a celor doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, ucişi de Florin Mircea Buliga arată că toate victimele au fost ucise în somn. Potrivit rezultatelor preliminare pe trupurile victimelor nu s-au găsit urme de de autoapărare, semn că nu s-au putut lupta pentru viaţa lor. Autopsia a confirmat şi declaraţiile ucigaşului privind cromologia crimei. Prima a fost ucisă soţia, cu trei lovituri de cuţit, apoi fata cu opt lovituri de cuţit, iar ultimul băiatul cu trei lovituri de cuţit. Toate rănile sunt situate în dreptul inimii.

„Raportul preliminar au autopsiei confirmă că victimele au fost înjunghiate în somn. Din acest raport reiese că nu prezintă urme de apărare, semn că victimele nu s-au putut lupta pentru viaţa lor. Urmează să primim redactat raportul complet şi atunci vom avea mai multe informaţii. Aşteptăm în zilele următoare şi rezultatul analizelor de sânge şi urină prelevate de la Florin Mircea Buliga care ne vor arăta dacă a consumat alcool sau droguri în ziua crimei“, ne-a declarat procurorul de caz Daniel Dancă, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Momentul crimei nu a fost ales întâmplător

Florin Mircea Buliga nu a ales întâmplător momentul crimei. El a declarat la audieri că în preajma Paştelui „trebuie să moară anumite persoane alese“. Criminalul a spus că a vorbit cu soţia şi cei doi copii până aceştia s-au dat ultima suflare, fără să explice de ce a făcut acest lucru.

El a mai spus că familia lui este acum bine şi că le-a salvat sufletele. O altă declaraţie şocantă este aceea potrivit căreia Florin Mircea Buliga susţine că a comunicat telepatic cu victimele după moartea lor şi acestea i-au transmis că sunt bine. În plus bărbatul era obsedat de cifra şase. Este născut în 6 aprilie. Sursa: Adevarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.