Ce AU GASIT anchetatorii cand au adus un excavator în curtea casei criminalului în serie Gheorghe Dincă

Poliţiştii şi procurorii DIICOT care anchetează cazul crimelor în serie comise de Gheorghe Dincă, în Caracal, au adus, astăzi, un excavator în curtea casei criminalului pentru a curăţa curtea.

Potrivit unor surse, anchetatorii au adus excavatorul în curtea casei din Caracal a lui Gheorghe Dincă pentru a curăţa terenul.

Astfel, după ce curtea va fi curăţată, anchetatorii vor folosi un scanner performant pentru a descoperi eventuale probe sau chiar alte rămăşiţe umane pe care Dincă le-ar fi putut îngropa în curte.

De asemenea, scanner-ul va analiza inclusiv gropile betonate aflate în curtea criminalului în serie.

În timpul acţiunii de astăzi, la care a fost prezent şi Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit o groapă de gunoi, ascunsă în curtea casei.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Conform unor surse din anchetă, groapa este adâncă de peste 5 metri.

Avocatul familiei Luizei Mihaela Melencu, fata răpită în aprilie şi despre care Dincă a declarat că a ucis-o şi apoi i-a ars cadavrul, a declarat că anchetatorii ar putea aduce inclusiv macarale şi alte utilaje, dacă rezultatele scanării vor arăta că în gropile din curte sunt îngropate probe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.