Ce a ucis-o pe Cristina Țopescu! Adevărul despre moartea jurnalistei

Cristina Țopescu a murit, iar trupul acesteia a fost descoperit pe 12 ianuarie, duminică seara, în casă. Apropiații jurnalistei spun că ar fi murit din cauza depresiei, suferind foarte mult după moartea tatălui, Cristian Țopescu.

În luna mai a anului 2018 fiica regretatului comentator sportiv a scris pe pagina sa de facebook un mesaj sfâșietor, pe care l-a intitulat „În numele tatălui meu”.

Prezentatoarea de televiziune a povestit drama ultimelor zile, când a trebuit să își conducă tatăl pe ultimul drum.

„Printre ultimele cuvinte pe care mi le-a spus, cand inca mai putea vorbi, au fost: “Nu te lasa!”

Stia ca, desi el, introvertit, iar eu opusul lui din acest punct de vedere, ceva i-a iesit cu mine, ca om: mi-a transmis niste principii de viata (stiu, suna pretentios), niste convingeri, credinte, pe care avea linistea ca le-am asimilat usor, pentru ca aici eram la fel. Sau el m-a modelat asa. Voi vorbi despre ce m-a invatat el, ce avea el si nu mai vad in jurul meu decat rar, iar ce voi spune stiu ca nu va fi pe placul unora.

“Crede ceea ce spui si spune ceea ce crezi” – era una dintre convingerile lui nestramutate si de la asta stiu sigur ca nu s-a abatut niciodata. Am incercat sa fac si eu asta tot timpul, mi-am atras prieteni si neprieteni, poate si pentru ca eu nu am facut-o intotdeauna cu echilibrul sau cu toleranta lui cea aproape ireala. Incerca des sa ma tempereze, imi spunea “o sa mori cu dreptatea de gat, oamenii, lumea, nu sunt doar in alb si negru” si, intrucatva, a reusit de multe ori sa-mi deturneze reactii care ar fi fost prea transante. In virtutea educatiei pe care chiar mi-a impus-o uneori, ceva ceva s-a prins de mine.

Tatal meu facea o diferenta esentiala intre pasiune si patima ( a spus-o si in minunata emisiune a Eugeniei Voda- Profesionistii), doar ca putini pot sesiza si controla granita dintre cele doua. Se trezesc ca trec, pe nesimtite, dintr-una intr-alta”, scria Cristina Țopescu în anul 2018 pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.