CE A PĂȚIT UN BĂRBAT DIN IAȘI CARE A AMENINȚAT UN LIDER AL CLANULUI CORDUNEANU! CUM A FOST PEDEPSIT

Scandalul a avut loc chiar în fața Palatului de Justiție, în ”buricul târgului”, iar ieșeanul – Jean Mărăraș – a fost condamnat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dar nici Jean Mărăraș nu este un ieșean… oarecare, ci tot un membru al lumii interlope din oraș. Judecătorii l-au condamnat la un an, o lună și 20 de zile de închisoare, însă cu suspendare. Iar partea vătămată, Petronel Corduneanu, nu a cerut despăgubiri.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Iași, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au precizat magistrații ieșeni, potrivit informațiilor furnizate de bzi.ro.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Corduneanu versus Vandam

Scandalul a izbucnit pe data de 15 mai 2019, în jurul orei 15.30. Conform informațiilor furnizate de sursa citată mai sus, ”scena” a constituit-o… un birou notarial unde s-au întâlnit două clanuri – Corduneanu și Vandam.

Trebuie menționat că Jean Mărăș este fratele lui Constantin Vandam. În timp ce se aflau în biroul notarial, atmosfera a devenit tensionată, iar Jean Mărăraș l-ar fi amenințat pe Corduneanu cu moartea. Jean a fost încătușat după ce au sosit oamenii legii, fiind reținut pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Polițiștii vor primi uniforme de interlop, ca să nu mai ia bătaie pe stradă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.