“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ce a pățit Taylor Momsen din cauza rolului din „Cum a furat Grinch Crăciunul”. Ce îi făceau copiii la școală

Taylor Momsen, batjocorită la școală din cauza rolului lui Cindy Lou 

Se pare că Jim Carrey nu a fost singurul Grinch cu care Taylor Momsen a trebuit să se confrunte în copilărie. În timpul unei recente apariții în podcastul lui Penn Badgley, colegul ei din Gossip Girl, artista, care avea șapte ani când a jucat rolul lui Cindy Lou Who în „Cum a furat Grinch Crăciunul”, a explicat că a fost hărțuită de colegii de clasă pentru apariția sa în filmul de Crăciun din 2000. 

În primul rând, „The Grinch” mi-a schimbat viața într-o multitudine de moduri – unul dintre ele fiind faptul că se râdea de mine fără încetare”, a explicat Momsen. „De fiecare dată când începeam o școală nouă sau mergeam în altă parte, cred că nici măcar copiii nu știau numele meu. Eram doar Fata Grinch.” 

How the Grinch Stole Christmas (2000) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nici măcar numele personajului [Cindy Lou Who], doar Fata Grinch”, a adăugat cântăreața. „M-am obișnuit cu asta, dar a fost groaznic.” 

Abia în școala gimnazială, a explicat Momsen, a încetat să mai schimbe constant școlile și a început să își dezvolte propriul grup de prieteni. „Acela a fost primul an în care am fost la școală și am avut ocazia să încerc să-mi fac prieteni”, a spus ea. „Am făcut o trupă. A fost prima mea trupă, trupa mea din gimnaziu, o trupă de garaj. Nu am putut niciodată să ne stabilim un nume. Dar făceam improvizații după școală, iar asta a fost întotdeauna distractiv. Cântam, cântam la chitară, scriam.” 

Summerfest Music Festival 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Anterior, Momsen a vorbit despre experiența ei de a o interpreta pe adorabila Cindy Lou Who, într-un interviu pentru Today din 2020. 

„Cred că oamenii iubesc „The Grinch” pur și simplu pentru că miezul poveștii este atât de dulce, este atât de înduioșător și are un mesaj atât de bun”, a spus ea la vremea respectivă. „Indiferent de vârstă, îți atinge inima, cred că este un lucru uimitor din care să faci parte.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.