fbpx
Filme Online Subtitrate

Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket din Capitală. „M-am crucit! Așa ceva nu am văzut”

Cu toate că emană mereu bucurie și pozitivitate, există momente în care Lidia resimte presiunea publicului online. Această situație a survenit și într-o circumstanță, când a avut intenția de a face un gest amabil către o altă persoană, fără să se aștepte la consecințele care au urmat.

Lidia Buble este recunoscută pentru sinceritatea și modul direct de exprimare, manifestând adesea atât bucurii cât și frustrări în mediul online, în fața comunității sale de urmăritori. Acest tip de situație s-a repetat și în această ocazie, când artista a surprins pe toată lumea cu o întâmplare neașteptată petrecută într-un magazin.

Ce a pățit Lidia Buble într-un supermarket din București

Dorind să facă un gest de amabilitate, a cedat locul unei femei să treacă înaintea ei la casa de marcat, având în vedere că aceasta avea un cărucior de cumpărături și un copil. Cu toate acestea, femeia de 50 de ani, pe măsură ce avansa, a împins-o ușor pe artistă și i-a adresat o privire neplăcută, în loc să-i mulțumească. Lidia Buble, fostă iubită a lui Răzvan Simion, s-a simțit surprinsă de reacția ciudată a femeii și a considerat important să împărtășească acest incident cu toți cei interesați.

screenshot-2023-08-25-095603Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„De ce este toată lumea atât de nervoasă și de supărată pe viață?! Eu așa ceva nu am văzut. Am fost acum până la un supermarket să iau ceva și în spatele meu era o doamnă cu un cărucior și un copil de mână. O doamnă la vreo 50 și ceva de ani. Am rugat-o frumos să treacă ea înaintea mea, că așa e frumos să o las înainte, mai ales că era cu copil.

Mi-a tras o privire atât de urâtă, a trecut pe lângă mine cu copilul și s-a șters. Doamne, mie nu îmi venea să cred. M-am crucit. Eu vreau să îți fac un bine și tu te uiți la mine de parcă aș fi vrut să îți iau pâinea de la gură. Eu fraieră că mă gândesc doar la alții. Reveniți-vă și încercați să vă bucurați de viață”, a ținut să spună vedeta, în mediul online.

Lidia Buble a avut probleme de sănătate

Recent, Lidia Buble a traversat momente dificile și a dorit să împărtășească și cu fanii ei acest lucru. Artista s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost nevoită să intre în pauză vocală. Lidia Buble răcise și a fost nevoită să se trateze cu pastile și produse pentru gât. Pe lângă tratamentul medicamentos, cântăreața nu a avut voie să vorbească timp de câteva zile, ceea ce reprezintă cea mai mare pedeapsă pentru ea.  

E deranj mare. Până sambătă intru în pauză vocală. Pentru o vorbăreață ca mine nu există pedeapsă mai mare”, scria Lidia Buble într-un Insta Story în urmă cu o săptămână.  

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.