“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ce a păţit jurnalista care a întrebat-o pe Viorica Dăncilă care este aria cercului

jac

Jurnalista care a întrebat-o pe Dăncilă despre aria cercului demisionează de la Realitatea Plus. Andreea Dumitrescu, forțată să plece și de la TVR.

Jurnalista care a întrebat-o pe Viorica Dăncilă care este aria cercului demisionează de la postul de televiziune Realitatea Plus. Andreea Dumitrescu și-a anunțat plecarea printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook și a precizat că plecarea ei nu are legătură cu politica editorială.

„Prima fotografie cu microfonul Realității, făcută în grabă, la Craiova, de unde trebuia sa intru în direct pe telefon să povestesc ceva legat de Dragnea. „N-avem pozî cu tine pentru grafică! Trimite-ne una repede! Te sunăm acum de live!”

Abia începusem la ei și n-am pierdut prea mult timp cu formalități, m-am întors din prima clipă pe teren să fac ceea ce îmi place, iar ei mi-au dat libertatea să o fac.

Mă despart acum de ei, dar le rămân recunoscătoare că m-au primit cu brațele deschise când puțini au avut dorința (poate chiar curajul) să o facă.

Plec din motive independente de oamenii mișto pe care i-am găsit aici și alături de care sper să mai am șansa să lucrez, în lumea asta mică a breslei noastre.

Altfel, oricum, ne revedem pe teren”, este mesajul postat de jurnalista pe Facebook.

Andreea Dumitrescu a intrat în presă în anul 2013, la agenția de presă RNews, apoi s-a angajat la știripesurse. A debutat în televiziune la România TV, iar ulterior a plecat la TVR. Pe vremea când lucra pentru postul public de televiziune, a fost retrasă de pe PSD deoarece ar fi fost „prea agresivă.”

Jurnalista a fost chemată la șefa știrilor TVR, la începutul lunii februarie și i s-a spus că va fi retrasă de pe domeniile pe care le acoperea și că i se vor da alte domenii, însă jurnalista a anunțat că își va da demisia. La scurt timp, și-a anunțat plecarea de la TVR.

A mers la Realitatea TV, iar la una dintre conferințele de presă organizate de Viorica Dăncilă înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, a întrebat-o pe candidata PSD care este aria cercului. Andreea Dumitrescu se desparte acum și de Realitatea Plus, fără să precizeze unde va lucra în continuare. Ea a precizat că este vorba tot despre un post de știri.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.